Ai no hana / anime
Site Things

 Üdvözlök minden Kedves Látogatót!! ^^
Ez az Ai no hana gp aloldala, ami
animével foglalkozik.

Kellemes böngészést kívánok mindenkinek ||

Szerkesztő: Yamada

http://rb.irisz.hu:81/agipocok/images/gesa.gif
~ ~ ~

Navigation ~
×  Anime
×  Anime média
× Galéria I.
× Galéria II.
 × Főoldal
× Ki/Be

 

Interaktív~
× Vendégkönyv
× Reklámkönyv
× Ötletkönyv

~ ~ ~
K-Jpop/rock &
Japán kultúra stb
irány:

× Ai no hana GP.
 

 

 
Chat

# Cserét itt is kérhetsz! :)
× NO reklám

   emberke sasolja a lapot.
 

 

 
Eddig
Indulás: 2005-11-12
 
asd
Tartalom
 
Blue Gender


About Blue Gender
----------------------------------------------------------------------


× Történet
A történet: a 21. század elején egy úgynevezett B sejtek jelentek meg az emberi lakosság körében. A tudósok nem tudták megállítani ezeket a sejtmutációkat, azokat az embereket, akikben megjelent a B sejt, betették az alvóprogramba. Hogy segítsék az ellenszer kifejlesztését állatkísérleteket vetettek be, azonban a tesztalanyok elszabadultak, keveredtek normális társaikkal és hatalmasra nőttek. Így 2017 ben megjelent a Blue, amik hamar elszaporodtak, kiirtották az emberiség nagy részét, akik pedig életben maradtak, azok ellenállási csoportokat hoztak létre és űrbe menekültek. A főhős Yuji Kaido, aki egy alvó. A történet elején egy hibernáló központban találjuk magunkat ahol éppen a főhőst két katona és egy mecha kíséri, miközben ő egy kapszulában alszik, addig a pillanatig, amíg meg nem jelenik egy szörnyeteg. Yuji felébred és nem érti hogy mi történt. A blue megöli a két katonát de a hatalmas robottal már nem bír, Yuji eközben elmenekül és egy teremben szembetalálja magát a valósággal. Eközben megjelenik pár blue és rátámadnak. Főhősünket a mecha menti meg. Marlene Angel a mechát irányító személy, aki egy katona a második földről. Kijutnak a központból és Yuji megtudja, hogy egy egész csapatot küldtek a kimentésére. Céljuk eljuttatni a "csomagot" a második földre.

× Szereplők
Yuji Kaido: egy 17 éves fiú, akiben megjelent a B sejt. Ő is bekerült az alvóprogramba és több mint 22 évig aludt. Mikor rádöbben mi is történt, összezavarodik, nem találja a helyét ebben a furcsa és könyörtelen világban. Nem érti, mért kell ennyi életet feláldozni érte és mért is ébresztették fel. Az útjuk során vonzalom alakul ki közte és Marlene közt. Később a második földön aktiválják a B sejtjeit és egy könyörtelen gyilkológépet csinálnak belőle.

Marlene Angel: egy pilóta a Második Földről. Azonosítószáma 2805. Ő is 17 éves. Katonai kiképzést kapott kiskora óta. A katonai szigor és a kemény bánásmód meglátszik viselkedésén. Az emberek akik a földön élnek számára csak feláldozható tárgyak voltak, amíg meg nem ismerte Yujit. A hosszú út alatt megkedvelik egymást és vonzalom alakul ki köztük (meg más is de az csak később:). Az űrállomáson elválasztják őket, később Marlene harcias természetének köszönhetően csapattársak lesznek.

Seno Miyagi: a tudományos osztály vezetője a második földön. Ő felügyeli az alvókkal kapcsolatos kísérleteket, de a tanács manipulálja az alvók adatait. Szervez egy összeesküvést, amivel a tanácsot akarja leállítani.

Tony Frost: Tony is egy alvó. Vele már a második földön ismerkedhetünk meg. Az űrben ébredt fel. Könyörtelen a Blue-val szemben, az ő képességei a példa Yuji számára. A második földön aktiválják a B sejtjeit, ezért az egyik küldetésen emberek ellen fordul és a Blue-hoz csatlakozik. Véghez akarja vinni az "ősi akaratot", ami szerinte a Föld terve az emberiség ellen.

Joey Heald: a keleti mentőcsapatok egyik tagja. Barátságos és megértő Yujival. Mikor a csapat megfogyatkozik ő segít megtanítani Yujinak a harcos használatát. Egy Blue-val való küzdelemben meghal.

Robert Bradley: a keleti mentőcsapatok vezetője. Tapasztalt és bátor katona. Bármire képes hogy eljuttassa az alvót a második földre, ennek érdekében feláldozza magát.

Dice Quaid: Dice egy amolyan magányos farkas. Nem sokat tudunk róla, csak azt hogy a "nem megy neki a katonásdi". Ő segíti Yuji és Marlene útját az űrállomás felé, de ő viszont nem tart velük.

Alicia Whistle: Alicia egy kedves kislány, aki még nem sejti mi vár rá a Földön. Mindig vidám és energikus, néha viszont nyafogós. Az alvó csapat kiképzésén ismeri meg Yujit és elhatározza, hogy a párja lesz a csatában. Később aktiválódnak a B sejtjei, és csatlakozik Tony-hoz.

× Részcímek
01. A vég kezdete
02. Áttörés
03. Próbatétel
04. Vívódás
05. Áldozat
06. Emlékek
07. A magányos farkas
08. Oázis
09. Válaszút
10. A manőver
11. Őrület
12. A következmény
13. Parancsmegtagadás
14. A játszma
15. Csak semmi pánik
16. A jel
17. Elszántság
18. Káosz
19. Összeomlás
20. Ellentétek
21. Túlélők
22. Csalódás
23. Leszámolás
24. Fogadalom
25. Az alagút

× Szinkronok (röviden)
- Yuji Kaido:
Japán: Kenji NojimaKenji NojimaKenji NojimaKenji NojimaKenji NojimaKenji Nojima
Magyar: Varka Rókus
Angol: Eric Vale

- Marlene Angel:
Japán: Houko Kuwashima
Magyar: Zsigmond Tamara
Angol: Laura Bailey

- Seno Miyagi:
Japán: Katsunosuke Nori
Magyar: Bodrgoi Attila
Angol: Kyle Hebert

- Tony Frost:
Japán: Hiroyuki Satou
Magyar: Kossuth Gábor
Angol: Jerry Jewell

- Joey Heald:
Japán: Hisayoshi Suganuma
Magyar: Stern Dániel
Angol: John Burgmeier

- Robert Bradley:
Japán: Yukitoshi Hori
Magyar: Megyeri János
Angol: Kyle Hebert

- Dice Quaid:
Japán: Banjou Ginga
Magyar: Sótonyi Gábor
Angol: Dameon Clarke

- Alicia Whistle:
Japán: Miwa Yasuda
Magyar: Molnár Ilona
Angol: Lisa Ortiz

 
Egy kis aranyosság

Ha a feje különböző részei kattintasz, más és más figurákat vág (hempereg, szalad, felfújja az arcát) Ha a farkára, akkor fújtat, karmol ^^ 

 
Hónap naptár

Sichigatsu - Július

Letöltés
1024*768

 

AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB