Ai no hana / anime
Site Things

 Üdvözlök minden Kedves Látogatót!! ^^
Ez az Ai no hana gp aloldala, ami
animével foglalkozik.

Kellemes böngészést kívánok mindenkinek ||

Szerkesztő: Yamada

http://rb.irisz.hu:81/agipocok/images/gesa.gif
~ ~ ~

Navigation ~
×  Anime
×  Anime média
× Galéria I.
× Galéria II.
 × Főoldal
× Ki/Be

 

Interaktív~
× Vendégkönyv
× Reklámkönyv
× Ötletkönyv

~ ~ ~
K-Jpop/rock &
Japán kultúra stb
irány:

× Ai no hana GP.
 

 

 
Chat

# Cserét itt is kérhetsz! :)
× NO reklám

   emberke sasolja a lapot.
 

 

 
Eddig
Indulás: 2005-11-12
 
asd
Tartalom
 
Chrno Crusade


About Chrno Crusade
----------------------------------------------------------------------


× Történet
1920-as években járunk a háború után,Amerikában. A maffiák működése éppolyan természetes jelenség.mint a démonok megjelenése.Rosette nővér és partnere, Chrno eme démonok kiírtásával foglalkoznak a Magdaléna rend neve alatt. Különböző helyekre utazgatva végzik nem éppen mindennapi munkájukat. Egy nap Rosette egy különleges küdetést kap, miszerint járjon utána egy valószínűleg démonimádó, gazdag amerikai férfinek. A férfi saját hotelében - a küldetés közben - találkoznak egy Azmaria nevű lánnyal ,akit adoptált a férfi,nem véletlenül. A lánynak speciális képessége van: Énekével közelebb tud kerülni az Istenhez, s így felhasználni az Isten erejének egy kis darabkáját. Ricardo - így hívják a férfit, - egy különös oknál fogva folyamatosan hajtja a lányt,hogy minél előbb "felébredjen" benne az ereje. Egy baleset folytán a lány erejének valódi mivolta feltárul. Képes meggyógyítani az embereket, és mint később kiderül, hogy a lány is az Apostolok egyike. Az Apostolok az Isten hírnökei, s mindegyiknek van saját képessége. A Ricardo ügy lezárása után Azmaria védelmének érdekében ő is csatlakozik a rendhez. Ugyanis egy Aion nevezetű démon, akit furcsa módon Rosette és Chrno is ismeri valahonnan, elkezdik megkeresni és begyűjteni az Apostolokat. Így telnek-múlnak a napok és a küldetések, míg egy nap elvetődik egy apró információ morzsája Rosette öccséről. Rosette valódi célja ugyanis az, hogy megtalálja az öccsét, aki szintén Apostol, de az ismeretlen szándékú gonosz démon, egy bizonyos Aion magával vitte, s erőt adott neki, méghozzá a Chrno erejét. Aion volt az, aki letörte Chrno szarvait még évszázadokkal ezelőtt. Chrno ugyanis nem ember, hanem szintén ő is egy démon, aki Rosette és Joshua talált rá egy eldugott katakombákban még gyerekkorukban. Egy múltbéli esemény során annak érdekében, hogy Rosette életbe maradjon, Chrno a lánnyal "szövetséget" kötött, s eme bizonyítékaként egy furcsa órát adott Rosettenek. Chrno igazi alakját akkor veszi fel,bamikor Rosette megnyítja az "elzárást" az órán. Mivel, hogy már Chrnonak nincsen szarva (a démonok onnan merítik az erejüket, ha az nincsen neki, akkor rövidesen meghalnak vagy csak sima emberként élnek) ezért az erejét a Rosette lelkéből meríti. Ez tömören annyi jelent, hogy Rosette élete megrövidül minden egyes használatkor (számítása szerint valószínűleg nem fogja megélni a 30-at sem). De amíg nem alakul át, addig nincs veszélyben. S így indul el Rosette és Chrno története, melyben rengeteg akció és némi humor is található.

× Szereplők
Chrno
Rosette nem egyedül dolgozik, társa a halk szavú, békés Chrno. Na jó, Chrno csak igyekszik halk és nyugodt maradni, mibenléte és a rábizott feladatok azonban ezt nehezzé teszik. Chrno ugyanis egy roppant erős démon, aki múltja miatt bűnhődik, sorsa pedig baljós módon összekapcsolódik Rosettével.

Rosette nővér
Rosette Christopher szelíd lelkű apáca. Ott segít, ahol tud,az ártatlanok védelmében bármikor felszólal, az éhező gyermekeknek ételt kerít. Állhatatos követője az Úrnak, mégsem szentfazék. Hitének többnyire nagy kaliberű kézifegyverekkel szerez érvényt, melyek démonölésre optimalizált dumdum golyókat lőnek. Rosette megjelenését általában tankhajók, felhőkarcolók és járművek tucatjainak pusztulása kíséri. Csak kivételes démonűző teljesítményénel köszönheti, hogy nem függesztették fel állásából. Rosette nyakában van egy furcsa óra, mely akkor használja, amikor már nincs kiút a küzdelemből, és akkor megnyitja ezt a furcsa órát, és lelkének egy darabkájából átadja Chrnonak.

Joshua
Ördögszarvban az erő... Joshua a sorozat rejtőzködő főszereplője, Rosette öccse. Rosette részben magát okolja eltűnéséért, és mindenre kész, hogy visszaszerezze és meggyógyítsa őt. Még gyerekkorában egy Aion nevű gonosz démon magával vitte, és a Chrno erejét adta neki, és még kiderül róla, hogy ő is egy Apostol, méghozzá a remény Apostola.

Azmaria Hendric
Ő is egy Apostol, méghozzá a gyógyító Apostola, mely énekével közelebb kerül Istenhez, és ezáltal meggyógyítja az embereket. Ezt az erőt akarta elvenni tőle egy gazdag amerikai démonimádó férfi. A férfit Ricardo Hendricnek hívták, és volt neki is egy démon szolgája, akit Lerajienek hívták. Amikor legyőzték Lerajiét, és megmentették Azmariát a gonosz démonoktól, felgyógyultan ő is csatlakozik a rend kórusához. Néha kiküldetésben is részt vesz Rosettetel és Chrnoval.

Aion
A sorozat fő gonosza, aki a saját házába vitte Joshuát, és ott átadta Chrno letört szarvát, és így adott neki új erőt. Még az Azmariát is magával akarta vinni, de ő nem ment vele. Aionnak számos gonosz társai vannak. Amikor magával viszi Rosette-t, és Mary Magdalénát csinál belőle. A sorozat vége felé Chrnonak sikerült elpusztítania Aiont a saját szarvával.

Florette "Fiore" Harvenheit
Joshua szolgálója, aki nem fél tőle, és ott segít rajta, ahol tud, és Joshua azt hiszi róla, hogy ő a nővére. Egyébként Satelle nővére. Régen gyermekkorában ékkőmágus volt, de Aionhoz szegődött. Amikor Satella rátalál, már nem emlékszik rá, csak akkor jut eszébe minden amikor Satellával együtt halnak meg.

Satella Harvenheit
Florette húga, ő egy ékkőmágus, aki kezén lévő kesztyű segítségével megtudja idézni a hónapok nevével ellátott ékkő rejtett képességét és ezekkel harcol velük. Küzdelem során néha besegít Chrnonak, Rosettenek és Azmariának. Előbb a nővére hal meg, ő majd csak akkor, amikor Azmaria elkezd neki énekelni.

× Részcímek
01. Rosette nővér
02. A szövetséges
03. Az Apostol
04. A bűnös
05. Milicia
06. Ékkőmágus
07. Démon
08. Bábok
09. Joshua
10. Szarvak
11. Szörnyeteg
12. Szent este
13. Nővér
14. Imádság
15. Üldözők
16. Hívő
17. Bűntársak
18. A fénykép
19. Vezeklés
20. Kísértés
21. Mária Magdaléna
22. Isten veled!
23. A zaj
24. Chrno
 
Egy kis aranyosság

Ha a feje különböző részei kattintasz, más és más figurákat vág (hempereg, szalad, felfújja az arcát) Ha a farkára, akkor fújtat, karmol ^^ 

 
Hónap naptár

Sichigatsu - Július

Letöltés
1024*768

 

AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB