Ai no hana / anime
Site Things

 Üdvözlök minden Kedves Látogatót!! ^^
Ez az Ai no hana gp aloldala, ami
animével foglalkozik.

Kellemes böngészést kívánok mindenkinek ||

Szerkesztő: Yamada

http://rb.irisz.hu:81/agipocok/images/gesa.gif
~ ~ ~

Navigation ~
×  Anime
×  Anime média
× Galéria I.
× Galéria II.
 × Főoldal
× Ki/Be

 

Interaktív~
× Vendégkönyv
× Reklámkönyv
× Ötletkönyv

~ ~ ~
K-Jpop/rock &
Japán kultúra stb
irány:

× Ai no hana GP.
 

 

 
Chat

# Cserét itt is kérhetsz! :)
× NO reklám

   emberke sasolja a lapot.
 

 

 
Eddig
Indulás: 2005-11-12
 
asd
Tartalom
 
Cowboy Bebop


About Cowboy Bebop
----------------------------------------------------------------------


× Történet
A történet valamikor a távoli jövőben játszódik, amikor az emberiség már elhagyta a katasztrófa sújtotta Földet, és benépesítette a  naprendszert. A bolygóközi társadalomban elharapódzó bűnözéssel szemben az Intergalaktikus Rendőrség már kevésnek bizonyul, a korrupciótól tehetetlen rendőrség bevezeti az akár milliós végösszegű vérdíjakat, és megkezdődik a fejvadászok, vagy ahogy ők magukat hívják a cowboyok kora. A főszereplők is ilyen fejvadászok, akik akarva-akaratlanul egymásra lesznek utalva, miközben bolygóról bolygóra repülnek a „nagy fogás” reményében, a galaxis legfurább figuráival akadnak össze, de lassacskán fény derül a múltjuk sötétebb titkaira is, amikkel szembe kell nézniük.

× Szereplők
Spike az örök bunkó, akinek mindig cigi lóg ki a szájából. Hármuk közül az ő múltja a leghomályosabb, és igyekszik is, hogy ez mindig így maradjon. Spike szinte a legjobb fejvadász, a történetben, de szerencsétlen módon eddig egyetlen akciója sem sikerült. Spike a Marson született, közel 27 éve. Fiatalon csatlakozott a Szindikátushoz (ill. Vörös Sárkány), majd rejtélyes módon eltűnt. Később a Bebop fedélzetén kötött ki. Jettel, aki szintén nem egy úriember, jóban vannak, és Jet mindig aggódik miatta, hiszen Spike-ot nem érdekli a veszély, számára egyre megy, hogy épp él vagy hal. A legjobban a kutyák, a gyerekek és a nők zavarják, ami elég ironikus, tekintve, hogy kikkel él együtt.Spike összetett személyiség, általában a megérzéseire hallgat. Eddel és Einnel semmi különös baja sincs, bár létezésükről próbál tudomást sem venni. Faye Spike-ot direkt idegesíti, de ettől függetlenül mindig segítséget kér, amit viszont általában nem kap. Viselkedése ellenére Spike mégsem érzéketlen, mert a kalandok során megkedveli ezt a „családos” életmódot, és talán egy kicsit megszereti Faye-t.

Faye magabiztos és mindig számító. Szépsége és szexuális kisugárzása mögött egy olyan ember rejlik, aki bárkit képes átverni, ha a saját érdekei úgy diktálják. „Ugyanolyan lelki nyugalommal robbant fel egy épületet, mint ahogyan rúzst ken a szájára.” Mint a többiekét, az ő múltját is homály fedi, annyi különbséggel, hogy ő nem is emlékszik a múltjára. Faye ugyanis még csak 23 éves, ellenben hetvenhárom évvel ezelőtt született, még a Földön, majd egy balesetben halálos sérülést kapott, és mivel az orvosok nem tudták a gyógymódot, lefagyasztották őt, hogy majd a távoli jövőben segítséget kap. Ötven évig aludt így, és amikor felébresztették, meggyógyították ugyan, de se pénze, se emlékezete nem maradt a múltból. Így aztán menekülőre fogta kénytelen-kelletlen, hogy az állandóan sarkában lévő hitelezőket és behajtókat lerázza. Tengernyi adóssága miatt számkivetettnek számított, és a sors furcsa fintora a Bebopra vezette őt, ahol végül a fiúk között ragadt, fejvadász lett belőle. Faye intrikus, önző, egyfolytában dohányzik és folyton piszkálja Eint, a kutyát, de mindettől függetlenül valahol belül érző lélek, és még ha nem is vallja be, megszereti a Bebop szedett-vedett legénységét, és mélyen meghatja, amikor a két srác kihúzza a bajból, még ha nem is konkrétan őmiatta teszik, hanem egyéb célból. Spike és őközte ki is alakul egyfajta vonzalom, nem szerelem – a sorozatból kiderül, hogy a szerelmet Spike életében más tölti be –, hanem inkább csak egyfajta kimondatlan vonzódás a másik iránt. Faye jellemét tekintve igazi emancipált nő.

Jet Black harminchat éves férfi, 188 cm magas, szeme színe kék, vércsoportja A, a Bebop űrhajó „édesapja”. Megfontolt, magabistos „vén róka”. Ő felügyeli Spike, Faye, Ed és Ein munkáját/sorsát, ő a kapocs közöttük, az összetartó erő. A múltja igen rejtélyes, legalább olyan sok titok övezi, mint a többi szereplőét, idővel derül csak ki az is, hogy miféle párharcban veszítette el a fél karját. Annyi bizonyos, hogy Jet a rendőrségnél, az ISSP-nél dolgozott régen, sok ismerőse van, és némi befolyása még ma is akad azért a volt kollégái körében, ha arról van szó, hogy a Bebop akcióit segítse.Mint mindenki a sorozatban, ő is teljesen különálló, jól elemezhető jellem. Aprólékos nyomozói stílusával le sem tudná tagadni a múltját. A kemény külső mögött egy érző apai szív rejlik, ami úton-útfélen meg is szólal benne, általában szigorral, néhol azonban elnéző mosollyal a többiek iránt, akik nem is nagyon mernek szembefordulni vele, hiszen ő a rangidős a Bebopon. Ő szokott főzni a hajón, ő tartja rendben a pénzügyeket is.

Edward egy kisgyerek, hacker és számítógépzseni. Úgy néz ki, mint egy fiú, de valójában lány. Apja térképész és egyszer egy árvaházba adta pár hétig, de ottfelejtette. A lány az árvaházban nevelkedett, majd felszökött a Bebopra, és a fiúkkal és Faye-jel ragadt, megszerette őket. Ő és Ein mindig becsempészik a vidámságot a feszült felek közé.

Ein egy szuperintelligens kutya, fajtája walesi corgi.

Incoqnito
"A"-szintű vámpír, Alucard nagy örömére, és élvezetes ellenfél. Minden előtte látott vámpír erejét meghaladó képességekkel, természetesen ALucardot kivéve. Képes megidézi a "Devil Shade"-et, megához szólítani egy ősi istenség erejét, majd Alucarddal harcolva lerombolja az egyébként is miatta megviselt város egy részét. Megjelenése meglehetősen groteszk, csavarok álnak ki belőle, szemei mérete, színe, arányai különböznek, koponyája teljesen kopasz, torz formájú, ha ereje aktív, megjelenik rajta egy sajátos mintázat is, fegyvereit szívesen "tárolja magában", ami alatt azt kell érteni hogy bőre alól, vagy szájából jönnek elő. Alucard végül fölényesen legyőzi, majd karóba húzza.

Helena öreg, de gyermeki testbe zárt, jéghideg, élve holt vámpír. Azt az alig életnek nevezhető létezést, ami részéül jutott, a ki tudja hány emberöltő alatt, a könyvek, a művészetek, és talán a zene tölti ki. Régebben voltak barátai, más vámpírok, de a Hellsing velük már leszámolt, ezért természetesen neheztel. Victoriára féltékeny, több okból, először is, mert fiatal, felnőtt testben élhet, abban született újra, másodszor pedig azért, bár ezért talán inkább "áldottnak", kivételesen szerencsésnek tartja, mert másodgenerációs vámpír, az első példány utódja. Mint vámpír, gyenge, de az évek során sajátos képességekre tett szert. Végül Incognito magába olvasztja, vagy csak felzabálja, de még egyszer sikerül kitörnie, noha csak részben, Incognito lefejezi. Kérdéses belehalt volna vagy sem, ugyanis Incognito ott hagyta, majd beszélt Seras-hoz, és megkérte, hagyja ott elpusztulni (végre) a tűzben.

Stetra kapitány
Rövid ideig Victoria felettese, majd egy sajátos árulás miatt lecsukják.

Harry Anders
Nemzetbiztonsági nyomozó. Ő mutatja be Helenát Serasnak, más fontos szerepe nincs a történetben, közvetlenül utána meghal. 
Egy kis aranyosság

Ha a feje különböző részei kattintasz, más és más figurákat vág (hempereg, szalad, felfújja az arcát) Ha a farkára, akkor fújtat, karmol ^^ 

 
Hónap naptár

Sichigatsu - Július

Letöltés
1024*768

 

AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB