Ai no hana / anime
Site Things

 Üdvözlök minden Kedves Látogatót!! ^^
Ez az Ai no hana gp aloldala, ami
animével foglalkozik.

Kellemes böngészést kívánok mindenkinek ||

Szerkesztő: Yamada

http://rb.irisz.hu:81/agipocok/images/gesa.gif
~ ~ ~

Navigation ~
×  Anime
×  Anime média
× Galéria I.
× Galéria II.
 × Főoldal
× Ki/Be

 

Interaktív~
× Vendégkönyv
× Reklámkönyv
× Ötletkönyv

~ ~ ~
K-Jpop/rock &
Japán kultúra stb
irány:

× Ai no hana GP.
 

 

 
Chat

# Cserét itt is kérhetsz! :)
× NO reklám

   emberke sasolja a lapot.
 

 

 
Eddig
Indulás: 2005-11-12
 
asd
Tartalom
 
Full Metal Panic

Full Metal Panic
----------------------------------------------------------------------------------------

× Szűkebb megfogalmazásban:
Egy gimnazista lány hétköznapi élete kalandossá válik, mikor egy csapat vele egyidős zsoldosok próbálják  megvédi az ellenségtől. Ez a lány Kaname Chidori, kíváló tanuló és rendkívüli személyiséggel és természettel rendelkezik (brutális dühkitörései vannak xD ), emelett egy olyan képességről szerez tudomást, ami igencsak felforgatja az életét. Ő egy suttogó. Új osztálytársa egyben örzővédője: Souske Sagara (őrmester) próbál titokban vigyázni a lányra. Idővel kiderül Kaname számára is, hogy ki is valójában Souske. Szegény fiú a sorozat alatt több sérülést szed össze Kanametől mint az ellenfelektől. Ebben az animében minden  megtalálható... robotok... szerelem.. szerelmi 3szög...dráma.. akció... humor... :D  Remeg kis anime :D Ajánlom figyelmetekben ;)
 
× Részletesebb ^^

Ez az anime 3 évadból áll.
 
Az első a Full Metal Panic:
 
Itt ismerkedünk meg a szereplőkkel és magával az animével. Igen csak katonás jellegű.Elvétve egy kis romantika és humor fűszerezi. Egy zsoldos katonákból álló osztag egy tengeralattjárón szeli a habokat, és ha szükség van rájuk, akkor képesek akár az életüket is adni, a küldetés sikeréért. Nagyon modern gépekkel és fegyverekkel vannak ellátva. Védelmezőkkel harcolnak. (vagyis nagy robotokkal,akik szitnén csúcstechinkával vannak felszerelve)
Souske Sagara és bajtársai egy megbízást kapott,még pedig Kaname Chidori figyelése, és a szükséges helyzetekben,védelmezése. Ez a lány egy átlagosnak tűnő mindennapi tinédzser, de valójában egy suttogó, ami azt jeletni, hogy magában olyan információkat hordoz, ami az ellenség számára igazi kincs. Kaname erről a képésségéről csak később szerez tudomást.A történet során gyakran el is rabolják Kanamet, de Souske, Mao és Kurz természetesen megmentik. De még csak ekkor kezdődik az igazi izgalom!! :)
 
A második a Full Metal Panic? Fumoffu!:
 
Ez már humorosabb részeket dolgoz fel. Rengeteget lehet rajta röhögni és több szálon fut végig.  Persze új szereplők is felbukkannak, akik fokozzák az izgalmat és a humort.
 

A harmadik, a Full Metal Panic TSR:
 
Ebben az évadban ismét nagyobb szerepet kap a harc. Leginkább öldöklésekről és harcokról szól. Jóval kevesebb benne a humor és nagy furdulatokat tartalmaz. De azért tartalmaz egy kis romantikát is. Megint csak új szereplők bukkanak fel.
Fordulatok:
- Sousuket visszahívják a tengeralattjáróra, és ott kell hagynia Kanamét örökre.
- Új szereplő Leonard Tesstarossa, Tessa bátyja, aki nagyon titokzatos.
- Egy testvérpár felbukkanása, akik sok bonyodalmat okoznak.
- Ami a legmeglepőbb, hogy Sousuke megtagadja a parancsot, és elmegy.

× Szereplők
Souske Sagara (A fegyvermániás! :P )
 
A Mitrill tagja. Pozíciója: őrmester.
Bajtársa: Kurz Weber. Felettese: Melissa Mao. Kb 17 éves, fegyvermániás. Feladta, Chidori Kaname megvédése. Igazából, csak a katonai dolgokhoz ért, a hétköznapi dolgokhoz halványlila gőze sincs. Még a haját is magának vágja. Ha nincs nála valamilyen fegyver, sebezhetőnek érzi magát. Elég csendes típus. Mindenben a veszély keresi. Résen van. A tengeralattjáró kapitánya, Teresa Tessarossa, nagyon kedveli katonánkat. Souske „legfőbb” ellensége, Gauron. Kanameval jár egy osztályban, szegény fiút mindig üti Chidori. Nincs olyan nap, hogy ne kapjon, legalább egy nyakast.  Sokak szerint, nem közömbös Kaname iránt. De ez vissza is igaz….
 
Kaname Chidori
Egy egyszerű gimnazista lány, akinek nagyon durva dühkitörései vannak. Okos lány, sportos, osztálytitkár. Egyedül él. Alapjábavéve egy rendes,kedves,aranyos és szép lány. Szegény Sousket mindig megagyalja XD
 
Melissa Mao (főtörzsörmester)
Céltudatos. A Mitrill tagja.
Bajtársai: Souske Sagara, Kurz Weber. Mondhatni ő tartja kordában a két fiút mikor nagyon ökrökként viselkednek XD az egyiket azért muszáj fegyelmezni mert perverz dög, a másik egy fegyvermániás őrült XD Melissa legjobb barátnője Tessa, a hajó kapitánya. Nagyon szereti a sört, így előfordul, hogy becsíp egy kicsit :D Kítünő katona.
 
Kurz Weber ( A perverz)
A Mitrill tagja. Orvlövés pozícióját tölti be.
Bajtársai: Mao és Souske. Kurz nagy szerelme a fiatal nők :D bár inkább gyengéi :D
 
Teresa Tessarossa
A tegneralattjáró kapitánya. Ő sem sokkal fiatalabb mint a többiek 17-18 év körüli. Ő is egy suttogó. Külsejét tekintve nem úgy néz ki mint egy kapitány, inkább mint egy átlagos, kicsit kényeskedő fruska. De a látszat csal, belül nagyon is elszánt és szenvedéllyel végzi a munkáját. Mindenki tisztelettel és hűséggel bánik vele és szolgálja.
 
× Szinkron:

   Full Metal Panic:
 
Andrey Kalinin – Balászi Gyula
 
Chinatsu Ogata – Pipó János
 
Gauln – Megyeri János
 
Kaname Chidori – Molnár Ilona
 
Kyoko Tokiwa – Lamboni Anna
 
Kurz Weber – Varga Gábor
 
Maya Murai – Kapu Hajnalka
 
Melissa Mao – Nyírő Eszter
 
Mizuki Inaba – Mánya Zsófia
 
Shiori Kudou – Szabó Gertrúd
 
Shinji Kazama – Steiner Kristóf
 
Ryo Kojima – Kisfalusi Lehel
 
Shota Sakamoto – Szabó Máté
 
Sousuke Sagara –
Markovics Tamás
 
Teresa Tessarossa – Roatis Andrea
 
Tomimi Isomura – Berkes Boglárka
 
   FUMOFFU:
 
Masatami – Szalai Csongor
 
Molesztáló rosszfiú, Semi, a penge – Varga Rókus
 
Washio – Pálfai Péter
 
Yoshiki – Berkes Bence


× Ismertető:

Eredeti cím: Full Metal Panic!

A sorozat hossza: 24 rész

Megjelenési éve: 2002

Rendező: Chigira Koichi

Zeneszerző: Sahashi Toshihiko

Stúdió: Gonzo

Műfaj: Akció, Vígjáték, Sci-fi, Mecha

Korhatár: 12
-------------------------------------------------------------------------------
Eredeti cím: Full Metal Panic? Fumoffu


A sorozat hossza: 12 rész

Megjelenési éve: 2003

Rendező: Takemoto Yasuhiro

Zeneszerző: Sahashi Toshihiko

Stúdió: Kyoto Animation

Műfaj: Akció, Vígjáték, Mecha

Korhatár: nincs

Full Metal Panic! The second raid az az TSR

A sorozat hossza: 13 rész

Megjelenési éve: 2005.

Stúdió: Gonzo

Műfaj: akció, vígjáték, szerelem, dráma, mecha

Korhatár: 16!

 

Szerelmek:

Souske és Kaname
 
Az ő kapcsolatuk, Souke részéről először szakmai...mivel azt a feladatot kapta, hogy meg kell védenie Kanamét és így osztálytársak lesznek.Aztán kialakul köztük egy baráti kapcsolat... ami később egy igazi románcá fajul!! :) nagyon sok közös kalandjuk van együtt!

Souske és Tessa
Nos... itt inkább Tessa részéről van szerelem, Souske részéről talán némi vonzalom... de semmi komoly. Bááár egy Kaname-Tessa-Souske szerelmi háromszög mégis összejön, de ott csak a két csaj harcol a szerencsétlen Souskeért, így tönkretéve a bátor katonát XD

Idézetek:
Tessa: a nedves dolgok a speCialitásaim!
Kaname: ez félreérthető volt
***
Mao baba kézikönyve...hogyan zaklassuk szakszerüen az újoncokat
***

 
Egy kis aranyosság

Ha a feje különböző részei kattintasz, más és más figurákat vág (hempereg, szalad, felfújja az arcát) Ha a farkára, akkor fújtat, karmol ^^ 

 
Hónap naptár

Sichigatsu - Július

Letöltés
1024*768

 

AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB