Ai no hana / anime
Site Things

 Üdvözlök minden Kedves Látogatót!! ^^
Ez az Ai no hana gp aloldala, ami
animével foglalkozik.

Kellemes böngészést kívánok mindenkinek ||

Szerkesztő: Yamada

http://rb.irisz.hu:81/agipocok/images/gesa.gif
~ ~ ~

Navigation ~
×  Anime
×  Anime média
× Galéria I.
× Galéria II.
 × Főoldal
× Ki/Be

 

Interaktív~
× Vendégkönyv
× Reklámkönyv
× Ötletkönyv

~ ~ ~
K-Jpop/rock &
Japán kultúra stb
irány:

× Ai no hana GP.
 

 

 
Chat

# Cserét itt is kérhetsz! :)
× NO reklám

   emberke sasolja a lapot.
 

 

 
Eddig
Indulás: 2005-11-12
 
asd
Tartalom
 
Hellsing

Hellsing anime
---------------------------------------------------------------

A vámpírok és szörnyek nem csupán a fantázia szüleményei, a világ minden táján fellelhetők fizikai valójukban. A többségük békésen élősködik az emberen, betartva az ősi szabályokat, minek köszönhetően láthatatlanul képesek elvegyülni az egyszerű halandók között. Ám ezen szabályokat nem mindenki tartja be. Ennek eredménye többnyire iszonyatos vérfürdő.

Ezen incidensek megakadályozását a Vatikán, Jézus Krisztusrómai katolikus egyháza szent kötelességének tartja, és tizenharmadik rendje, az Iscariot által szinte világméretű harcot folytat a vérszívók ellen. Van ugyanis egy ország, ami kívül esik hatáskörükön: Nagy-Britannia. A szigetországban ezt a feladatot a Koronára és a hazára felesküdött, Hellsing nevű titkos szervezet vállalja magára, melyet annak idején maga a legendás Abraham Van Hellsing, Drakula gróf legyőzője hozott létre. A Hellsing család imádsága: „Isten nevében az élőholtak lelkei örök kárhozatra legyenek ítélve. Ámen.”

Forrás:wikipedia

× Szinkron
Alucard:
# Japán szinkronhang: Jouji Nakata
# Angol szinkronhang: Crispin Freeman
# Magyar szinkronhang: Welker Gábor.
Seras Victoria:
# Japán szinkronhang: Fumiko Orikasa
# Angol szinkronhang: K.T. Gray
# Magyar szinkronhang: Farkasházi Réka
Sir Integra Wingates Hellsing:
# Japán szinkronhang: Yoshiko Sakahibara
# Angol szinkronhang: Victoria Harwood
# Magyar szinkronhang: Antal Olga
Walter C. Dornez:
# Japán szinkronhang: Motomu Kiyokawa
# Angol szinkronhang: Ralph Lister
# Magyar szinkronhang: Bolla Róbert
E:nrico Maxwell:
# Japán szinkronhang: Hideyuki Tanaka
# Angol szinkronhang: J.B. Blanc
# Magyar szinkronhang: Németh Gábor
Incognito:
# Japán szinkronhang: Takumi Yamazaki
# Angol szinkronhang: Issac C. Singleton Jr
# Magyar szinkronhang: Papucsek Vilmos


× Ismertető
A Hellsing egy igen népszerű anime és mangasorozat Japánban, melyet Hirano Kouta mangaka indított útjára 1997-ben, és amely 2008. szeptember 29.-én 10 kötettel (95 fejezettel) ért véget. Magyarul 2008 óta jelenik meg a MangaFan gondozásában. A magyarországi Animax 2008. október 25.-től kezdte sugározni a Hellsing TV-sorozatát eredeti nyelven-magyar felirattal, és kb.másfél hónap után, 2008. december 13.-tól került adásba a magyar szinkronos verzió is, melynek története nagyban eltér a mangáétól.
Forrás: wikipedia

× Szervezet
Titkos szervezet Angliában, mely közvetlenül a Koronának és lovagjainak tartozik elszámolással. Feladata a szigetország területén bekövetkező természetfeletti-incidensek elhárítása és közvélemény előli eltusolása. Vezetője: Sir Integra Fairbrook Wingates Hellsing.
Forrás: wikipedia


× Szereplők

Alucard
A Hellsing család szolgálatában álló vámpír, egy igen nagy hatalmú élőhalott, aki azonban paradox módon fejet hajt és szolgálja mindenkori halandó vezetőjét /a történet által elbeszélt korban épp Integra-t/. Alucard csak tőle fogad el parancsokat és határtalan hűséget tanúsít a nő iránt. Egymás közti kapcsolatuk meglehetősen furcsa, a történet során ez az egyik központi téma. Alucard neve anagramma (Dracula visszafelé), a tv-sorozatban van egy még egyértelműbb utalás, egy felvillanó arc, Vlad Tepesé, Draculáé. A harcban brutális és könyörtelen, nem ismer kegyelmet, ennek ellenére rendkívül fejlett értékrenddel és erkölcsökkel bír. Bonyolult etikai kódexe alapján likvidálja "elfajzott" fajtársait (vámpírok, akik alantasak és sunyik, szégyenbe hozva a Nosferato nevet). A történet többnyire az ő karakterére épül és az ellenségeivel való nagyobb összecsapásokat mutatja be. Alucard legalább 600 éves, pontos életkora nem ismert (a manga egy fejezetében bepillantást nyerünk gyerekkorába, mikor a törökök fogságába esett).
A 7. (Duel, azaz párbaj) című részben mondja a következő mondatot Alucard: "Semmi sem változott az elmúlt kétezer évben. Ti rómaiak sosem változtok.". Ez utalás a Vatikán fanatikus, a más vallások és az ismeretlen dolgok iránti gyűlöletére.
Ő az utolsó teljesen halhatatlan vámpír, és talán az első és egyetlen is. A történet azt sugalmazza számunkra (és az anagrammatikus név is) hogy ő a vámpír faj atyja, és minden hezitálás nélkül jogában áll ítélkezni faja bármelyik képviselője fölött. A személyisége ellentmondásos, nemes és jéghideg, közönséges és brutális. Abraham Van Helsing legyőzte a holtak királyát, és valahogy szolgálatába állította. Ez az ember mély benyomást gyakorolt rá, mostani öltözködése majdnem megegyezik egyetlen legyőzőjéével. Hatalmának mértéke ismeretlen, soha nem láthattuk, hogy minden erejét használta volna, győzelme ne lett volna fölényes, majdnem könnyed.
Földi, emberi tulajdona a koporsó, melyben "született", és melyen, találón, ez áll: Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem, ezen felül pedig két jellegzetes és iszonyatos pisztolya: Az ezüst színű Casull és a fekete Jackal, minkét fegyver olyan kialakítású, hogy halandó képtelen használni. Mindkét fegyver vámpír irtásra lett kitalálva, így töltényei áldott ezüstgolyók.

Seras Victoria
Integra vezetése alatt jelenleg két vámpír ügynöke van a szervezetnek: Alucard, az abszolút ütőkártya, és az általa "frissen" a családba hozott Seras Victoria névre hallgató ex-rendőr. Sajnos kénytelen volt otthagyni a szervet (D-11-es különleges egység), amikor egy vámpír túszaként szembekerült Alucarddal, aki (miután a rendőrlány beleegyezett abba, hogy vámpírrá tegye) nem sokat habozott, simán keresztüllőtte a kislányt, hogy ezáltal a másvilágra küldhesse a vámpírt. Így hát ifjú vámpírként és a Hellsing szervezet új tagjaként próbálgatja a szárnyait. Alucard igen nagy örömét leli tanításában és folytonos heccelésében. Szegény lány még a nevét is elveszti, mivel Alucard csak "rendőrlány" néven szólítja.
A kicsi Victoria egy igen érdekes karaktere a műnek, mivel egyedülálló módon semmi sötét és groteszk vonása sincs, hanem szeretnivalóan ügyetlen, szétszórt és hangoskodó. A tipikus női animekarakter.

Sir Integra Wingates Hellsing
A Hellsing szervezet feje, akit Alucard "Mester"-nek szólít.
Integra-t édesapja, Arthur jelölte ki utódjául, közvetlenül a halála előtt. A hatalomátvétel azonban nem volt zökkenőmentes, Arthur kicsinyes, kétszínű öccse, Richard ugyanis mindvégig arra számított, hogy a többévnyi szervezetben eltöltött munka után bátyja majd rá hagyja a vezetői posztot. Az idő múlásával egyre türelmetlenebbül várta testvére halálát. Arthur azonban tisztában volt Richard alattomos természetével, így nem rá, hanem lányára hagyta a Hellsing-et.
Halála után néhány nappal Richard valóságos hajtóvadászatot indított Integra után, és feltett szándéka volt meggyilkolása. Integra-nak azonban az utolsó pillanatban sikerült elrejtőznie a szellőző-rendszerben, és azon keresztül elérnie az épület katakombáit, azon belül egy régi tömlöcöt, ahol apja utolsó szavai alapján Integra utolsó reménye van elrejtve. A fényespáncélú hős helyett azonban a kislány csak egy bőrpántokkal leszíjazott, aszott hullára talál, és ezt látva az elkerülhetetlen véget várja. Richard és emberei hamarosan a nyomára bukkannak, és a gonosz testvér monológja után vállon lövi Integra-t, a vér pedig a hulla arcára cseppen. Richard már az utolsó lövésre készül, mikor embereivel együtt megrökönyödve veszi észre, hogy a pár pillanattal ezelőtt még mozdulatlan holttest a padlóról nyalogatja a kifröccsent vért, majd bőrpántjaitól megszabadulva iszonyatos mészárlásba kezd a csatlósok között, akiket karmaival és fogaival széttépve, vérükből lakmározva hamar a másvilágra küld. A megszeppent kislány hirtelen azzal a határozott és ellentmondást nem tűrő tekintettel az arcán, ami később olyan jellemző lesz rá, meghúzza a ravaszt, és ezzel végleg semmivé foszlatja Richard hatalomról és életbenmaradásról szőtt terveit. A szörny felé fordul, és tekintetük összetalálkozik. Majd mélyen meghajolva megválaszolja Integra egyetlen kérdését: "Az édesapja úgy szólított: Alucard… "

Walter C. Dornez
Walter a Hellsing család inasa és rezidenciájuk komornyika. Walter egy nyugalmazott Hellsing ügynök, aki már tizennégy évesen is az egyik leghatékonyabb elhárító egysége volt a szervezetnek, a "Halál angyala" fedőnév alatt végezte tevékenységét, Alucard társaként pedig segédkezett elpusztítani a nácik "vámpír-gyártás"-i project-jét 1944-ben, Lengyelországban (Hellsing: The Dawn c. manga). Walter egy igazi ütőkártya, aki most látszólag Integra személyi asszisztense, aki mindig időben hozza a teát, és meggyújtja Integra szivarjait.
Egész életét a Hellsing családnak szentelte, és azt szolgálva öregedett meg. A jelenleg 69 éves Walter boldog, hogy Integra mellett szolgálhat, és lehetnek nyugodt napjai. De mivel a vér sem válik vízzé, így az öreg Walternek néha még hiányoznak a szörnyirtástól hemzsegő hétköznapok.
Walter pengeéles, hajszálvékony, leginkább zongorahúr-szerű fegyverrel és az emberfeletti gyorsaság képességével vonul(t) a csatákba.

Pip Bernadotte
A Francia Idegenlégió volt katonája, aki volt légióstársaival jelenleg zsoldosként keresi kenyerét. Pip és emberei közvetlenül a Valentine-fivérek Hellsing elleni sikertelen támadása után állnak az intézet szolgálatába.
Pip vérbeli katona, aki mesterien bánik a fegyverekkel és az ellenség likvidálásában is igencsak "jártas" (nem véletlen, hisz családjában nem ő az első zsoldos). A Hellsingnél döbben rá, hogy vámpírok és egyéb szörnyűségek igenis léteznek.

Seras és Pip
A volt légiós és a "rendőrlány" közti kapcsolat eléggé fura: Pip nagyon szereti cukkolni Seras-t (egy alkalommal obszcén dalt énekel a lányról, amit utóbbi szexuális zaklatásként értelmez). Ennek az lehetett kiváltó oka, hogy első találkozásukon a lány (hogy bizonyítsa a vámpírok létezését) egy gyengéd pöccintéssel a szoba másik sarkába "repítette" Pip-et - akaratlanul is leégetve őt az emberei előtt, ráadásul csorbát ejtve annak férfiúi hiúságán.
Gyakran veszekszenek, bár ilyenkor inkább két, vitázó testvérre emlékeztetnek. És bár Bernadotte úr a világ összes kincséért se ismerné be, de határozottan tetszik neki ez a szeleburdi "rendőrlány".

Forrás: wikipedia


× A Hellsing-univerzumban alapvető szabály, hogy csak olyan ember tehető vámpírrá aki még nem esett át a Tűzkeresztségen. Ha egy vámpír magához hasonló társakat ("tanítványokat") akar létrehozni, értelemszerűen szűzek lesznek a kiszemeltjei. Ha viszont ghoul-okat ("szolgákat"), akkor olyan személyek akik már éltek szexuális kapcsolatban.

A ghoulok zombiszerű teremtmények, akik az őket létrehozó vámpír parancsait követik. Szánalomra méltó teremtmények: gondolkodásuk, mozgásuk, reakcióidejük gyakorlatilag retardált, bár ha erőről van szó minden gond nélkül képesek darabokra tépni egy embert, és ellenállóképességük is óriási (csak akkor halnak meg ha a szívüket vagy a még "agyként" funkcionáló szervüket megsemmisítik). Ráadásul harapásukkal magukhoz hasonlóvá teszik a megsebesített áldozatot, így lakott területen zombikhoz hasonlóan szaporodhatnak. A történet elején Alucard jegyzi meg, hogy akik ghoullá váltak, semmiféleképpen nem változhatnak vissza, csak a halál hozhat megváltást a számukra.

A ghoulok "nem-szűz" előállításán kívül azonban léteznek más módszerek is. A később felbukkanó Millennium nevű náci szervezet vámpírjai rémisztő módon képesek bárkit ghoullá degradálni, akár még kisgyerekeket is (ez a feltevés Integra azon megjegyzésén alapul, miszerint a zombivá vált gyerekek semmiféleképpen nem élhettek nemi életet)


× A Millennium (Utolsó Zászlóalj, vagy egyszerűen Vérfarkasok) egy illegalitásban működő náci szervezet, akik egy Negyedik Birodalom létrehozását, és a volt Szövetséges hatalmak elleni bosszút tűzték ki célul. A csoport eredetileg azért alakult, hogy Adolf Hitlernek és a Harmadik Birodalomnak megalkossák a náci szuperkatonát, és ezzel a németek megnyerjék a háborút. Ennek érdekében a csoport tudósai egy elfogott vámpír vérével kísérleteztek ami végül a hírhedt "vámpírgyártási-projectbe" torkollott.

Maga a project azonban nem hozott áttörést, a megfertőzött szovjet-hadifogjok csupán agyatlan ghoul-okká váltak. Ráadásul csak néhányat sikerült létrehozni, és ezek élettartama se haladta meg az 1-2 napot, mert szerveik rohamos gyorsasággal bomlottak. Ennek ellenére ezt a néhány félresikerült példányt is értékes eredménynek tekintette a csoport vezetése, közöttük is leginkább Montana Max őrnagy. Tervük szerint ezen testeket az előretörő szövetséges szovjet-erőkre dobták volna, melyek így "a felkelő nap első sugarára nem lesznek több egy egyszerű zombicsordánál".

A projectet végül 1944-ben verte szét a Hellsing két tagja, Alucard és az akkor még csak 14 éves Walter, a "Halál Angyala". A forrásokat azonban addigra a hadvezetésnek sikerült kimenekítenie Dél-Amerikába, ahol a dzsungel mélyén a tudósok közel 50 éven keresztül folytatták a Lengyelországban elkezdett emberkísérleteket - a szervezettel (önként) kimenekült 1000 katonát felhasználva.

A csoport vezetője: Montana Max, közismert nevén az Őrnagy (amihez Alucard találóan hozzáillesztette az "őrült" jelzőt).

Forrás: wikipedia


× Iscariot-rend
A Vatikán 13. rendje, mely Iskariót-i Júdásról kapta nevét. Vezetője Enrico Maxwell. A 20. századi vallási tolerancia, és a média közvéleményformáló szerepének következtében kénytelen titokban tevékenykednie. A rend közvetlenül a mindenkori római pápának tartozik elszámolással, és csakis őtőle fogad el közvetlen utasításokat.

A rend ideológiájaként a végletekig elvakult vallási fanatizmust lehet megjelölni. A szervezet feladatai közé tartozik az eretnekek, nem emberi lények, és a katolikus egyház éppen adott ellenségeinek a likvidálása. Továbbá ezek, és a hasonló esetek eltusolása a közvélemény elől.

Az Iscariot és Hellsing között mindig is kiélezett volt a viszony, mely nem egyszer vezetett katolikus-protestáns vallásháborúkhoz.

× Tagjai:
Alexander Anderson atya

Az Alucard által csak Júdás papjának nevezett Anderson egy igazi rejtély. Kora és származása teljesen ismeretlen, csupán annyit lehet tudni róla, hogy katolikus pap és egy olaszországi árvaházat vezet. Másodállásban viszont a Vatikán 13. rendjének, a titkos Iscariotnak a lovagja. Megszállottan, és Alucard-al ellentétben válogatás nélkül vadászik az éjszaka mindenféle teremtményére. Igazi fanatikus, régimódi inkvizítor. Anderson egy "regenerátor" (természetfeletti öngyógyító képességgel bír), így rendkívül veszélyes ellenfél a hétköznapi vámpírok számára. Ahogyan Alucard a Hellsing-nek, úgy Anderson a Vatikán-nak az ütőkártyája.
Anderson fegyverként kifogyhatatlan mennyiségű felszentelt bajonettet és egyéb pengéket használ. Ő volt eddig az egyetlen személy, aki eredményesen vette fel a harcot Alucard ellen (legyőzni azonban még ő sem tudta).
A regeneráció, amit használ egy biotechnológiai fejlesztés amit emberek készítettek, de nem tudni kik és hogyan.
Enrico Maxwell

Az Iscariot-rend vezetője. Isten nevében iszonyatos harcot folytat a katolicizmus ellenségei, főleg a protestánsok ellen (London ostrománál a parancsára a katolikus lovagrendek nem csak a Millennium fegyveres erőit veszik célba, hanem a védtelen polgári lakosságot - akik egész véletlenül protestánsok). Nincs meg benne a napjainkra jellemző vallási tolerancia: gyűlöl mindent és mindenkit aki nem osztozik az általa szentnek tartott (katolikus) vallásban, a "pogányok" és "eretnekek" szerinte férgek Isten szemében - ezért bármikor eltaposhatók. Legnagyobb ellenségének a Hellsing intézetet, és vezetőjét, Integra-t tekinti (akit legtöbbször "fehérnép" vagy "asszonyállat" névvel illet).
Külön érdekesség, hogy a nővel ellentétben Maxwell nem mindig képes kordában tartani a saját ütőkártyáját, Anderson-t.
Heinkel Wolfe

Az Iscariot-rend német származású tagja, Yumiko partnere. Parancsait közvetlen Maxwelltől kapja, aki rendszerint a "kisebb jelentőséggel bíró" ellenségek (értsd: muszlim terroristák, tömegpusztító fegyvert bevető szekták, kommunisták, stb) likvidálásának feladatát traktálja a nőre.Heinkel furcsamód apácaruha helyett reverendát és napszemüveget visel, fegyverként automata pisztolyt használ.Ő az egyedüli, aki képes féken tartani Yumiko sötétebbik énjét, "Yumie"-t.
Yumiko "Yumie" Takagi

A rend japán származású tagja, Heinkel partnere.
Yumiko egy ártatlan, visszahúzódó apáca - egészen addig a pontig, amíg a harcok során Heinkel elő nem hívja sötétebbik énjét, "Yumie"-t, aki Yumiko-val ellentétben még véletlenül se nevezhető szelídnek (a "vérengző gyilkos" jelző illene rá leginkább).
Yumiko még véletlenül sem rajong másik énjéért, ha rajta múlna örökre megszabadulna tőle - ami persze teljességgel lehetetlen.Yumiko/Yumie fegyvere egy japán szamurájkard.
Ronaldo atya

Egy idős pap, Maxwell titkára.

Forrás: wikipedia


× A Millenium tagjai
Montana Max, az Őrnagy

Az őrnagy egy alacsony, ellenszenves fickó. Korábban a német hadsereg tagja, most a Millennium vezetője. Nem említik meg, hogy ember vagy vámpír. Ha közölni akar valamit, Schrödinger egy hordozható képernyőt visz oda ahhoz, akivel az őrnagy beszélni akar. Ezért már szegény Schrödinger kapott a fejébe egy golyót Alucardtól, de meglógott a teleportálással. Az őrnagy megbocsát Schrödinger cicának ha valami rosszaságot követ el. És mint kiderül, szerető ember. Ő maga mondta: szereti a háborút, szereti az ellenség felrobbant járműveit, meg hasonlókat.
Doktor

A doktor a millennium vezető tudósa,több kísérletben és kutatásban is részt vett.Több lencséjű szemüveget és véres köpenyt hord.Egy kis gépet hord magával és ha valamelyik katonájuk az ellenség kezére kerül, akkor elégeti a testét egy gombnyomással. Mindig leteremti Schrödinger cicát ha valami rosszaságot csinál.
Kapitány

A kapitány (SS - százados, Hauptsturmführer) teljesen érzéketlen, szótlan figura. M42-es Waffen-SS sapkát és felhajtott gallérú M43 kabátot visel, ami szinte teljesen eltakarja az arcát. Nem vámpír, de át tud alakulni farkasemberré (a Hellsing-ben régen kihaltak a vérfarkasok, de az őrnagy szolgálatában maradt néhány), ő az első vérfarkas. Amikor átváltozik a feje farkasszerű lesz, hatalmasra nő az ereje és nem érez fájdalmat. Harmadik alakja egy hatalmas fehér farkas. Hihetetlen regenerációs képességei vannak, rendkívül erős. Halálkor a mangában felnevet - ez az egyetlen emberi gesztusa az egész történet során.
Tubalcaine Alhambra

Azaz a "Klassz Pasas" egy jól öltözött vámpír. Fegyverként éles robbanó kártyalapokat használ, a testét is képes regenerálni.
Rip van Winkle

Ő egy vámpír vadászlány. Elég fiatalnak néz ki és úgy is viselkedik, egy német dalt szokott énekelni.Egy régi muskétát használ fegyverként de azzal is egyszerre több célpontot ki tud iktatni, mivel a kilőtt golyó röppályáját tudja befolyásolni.Így a közeledő vadászgépekkel is könnyedén elbánik.
Zorin Blitz

Blitz (azaz villám) egy magas, izmos vámpír, emiatt gyakran férfinak nézik. A teste teljes jobb oldalát tetoválások borítják. Képes az ellenség elméjét befolyásolni,illuziókat láttatni vele. Közelharcban a méretes kaszáját használja.
Schrödinger

Schrödinger altiszt egy macska-ember, a doktor „készítette”. Képes teleportálni. Fő területe a beszivárgás, de inkább csak hírvivő szerepeket kap.

Schrödinger Hitlerjugend egyenruhát visel, mely összhangban áll kissé gyerekes viselkedésével.

Schrödinger egy elég ironikus karakter a készítők részéről, igazából ő nem is Schrödinger, hanem „Schrödinger macskája”. (Erwin Schrödinger egy osztrák fizikus volt az Osztrák–Magyar Monarchiában, aki átélte a II. világháborút. Az ő egyik gondolatkísérletét hívták „Schrödinger macskájának”. Ez nagyjából arról szólt, hogy egy atom egyszerre két helyen és két állapotban is létezhet.)
Valentine-fivérek
forrás:wikipedia

× Megnézhető részek

 
Egy kis aranyosság

Ha a feje különböző részei kattintasz, más és más figurákat vág (hempereg, szalad, felfújja az arcát) Ha a farkára, akkor fújtat, karmol ^^ 

 
Hónap naptár

Sichigatsu - Július

Letöltés
1024*768

 

AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB