Ai no hana / anime
Site Things

 Üdvözlök minden Kedves Látogatót!! ^^
Ez az Ai no hana gp aloldala, ami
animével foglalkozik.

Kellemes böngészést kívánok mindenkinek ||

Szerkesztő: Yamada

http://rb.irisz.hu:81/agipocok/images/gesa.gif
~ ~ ~

Navigation ~
×  Anime
×  Anime média
× Galéria I.
× Galéria II.
 × Főoldal
× Ki/Be

 

Interaktív~
× Vendégkönyv
× Reklámkönyv
× Ötletkönyv

~ ~ ~
K-Jpop/rock &
Japán kultúra stb
irány:

× Ai no hana GP.
 

 

 
Chat

# Cserét itt is kérhetsz! :)
× NO reklám

   emberke sasolja a lapot.
 

 

 
Eddig
Indulás: 2005-11-12
 
asd
Tartalom
 
Vampire Knight

Amire számíthatsz?
Kaland, romantika, humor minden minden mennyiségben! Ez az anime két évados. Az első a Vampire Knight a második a Vampire Guilty

A történet röviden
Ebben az animében az emberek és a vámpírok egymás mellett élnek. Viszont a jó és a rossz közötti harc is jelen van.
A történet Yuki Cross emlékével kezdődik, amikor 6 éves. Egyedül sétál egy hideg téli napon, amikor is valaki megtámadja. Nos az a valaki egy vámpír. Szerencséjére akkor épen arra járt Kuran Kaname és megmentette a vámpírtól. No de a csattanó, hogy Kaname is vámpír.
10 évvel később már a Cross akadémiánál járunk, ahol az igazgató örökbe efogadta Yukit. 10 év után sem felejtette el Kaname-t, ráadásul teljesen oda van érte.
Egyébként Kaname ugyan abba az iskolába ár, viszont az esti tagozatra jár, de nem csak mint tanuló van jelen az iskola életében, hanem mint vezető is, ugyanis az ő nagylelkű támogatásával tartják fent az iskolja harmoniáját, békéjét. Kaname egyébként egy "A" kategóriás vámpír, ami annyit tesz, hogy a legritkább, azaz a legnemesebb fajból, csoportból származik.
Kiryu Zero, aki gyűlőli ezeket a vérszívókat. Nem hiába, hiszen szüleit és öccsét a vámpírok gyilkolták meg. Noha nem ártatlan áldozatokról van szó, hanem profi vámpírvadászokról. Zeronak viszont egyetlen egy fegyvere van, a Blood Rose. Attól az embertől kapta, aki örökbefogadta, Kaientől. Viszont az egyik nap Zero teljesen megváltozott. Az addigi gyerekkori barátja Yuki, értetlenül állt előtte...

A Cross akadémiáról:
A Cross Akadémi, az emberek és vámpírok békén együttélésének reményében jött létre. Megalapítója Kaien Cross. Ebben az akadémiában nem csak nappali, hanem éjszakai tagozat is van. Természeten a nappalin az emberek járnak, míg az éjszakain a vámpírok.
Az akadémián a vámpír diákok fehér, míg az ember diákok fekete egyenruhát viselnek.A két tagozat, csak a teremcsere alkalmával találkozhatnak. Viszont a nappalisok nincsenek tisztában azzal, hogy az estisek vámpírok. Ennek a titoknak az őrzői az igazgató két fogadott gyerekének a feladata. Azaz Yuuki-ra és Zero-ra

Főszereplők:

 • Yuuki: mindenki szereti, kedves, aranyos. Fél a vámpíroktól, azonban ha a szükség úgy kívánja, simán elbánik velük.
 • Zero: vámpírvadás családból származik. Szexi külseje miatt, döglenek érte a lányok. Zero-ról tudni kell, hogy egy átalakulóban lévő vámpír.
 • Kaname: az éjszakai tagozat vezetője. Mindig higgadt, ellentmondás nem tűr. Tisztavérű vámpír. Mindenki oda van érte. Számára azonban Yuuki az, aki nagyon fontos.

Vámpírszintek:
A-tól E-ig terjed

 • Az 'A' szintű vámpírok a tisztavérűekk, vagyis ők a Purebloods. Ők azon ritka vámpírok, akikben egy csepp emberi vér nem folyik és a születésük óta vámpírok. Nagy tisztelet illeti őket. A vámpírok között a legerősebbek, ha megharapnak egy ember, azonnal átváltozik.
 • A 'B'-szintű vámpírok, alig maradnak el a tisztavérűektől. A különbség mindössze annyi, hogy ők nem olyan erősek mint az 'A' szintűek és nem tudnak az emberekből vámpírt csinálni.
 • A 'C' színtű vámpírok - akik a legnagyobb csoportot képezik, a közönséges vámpírok.
 • A 'D' szintű vámpírok - régen emberek voltak. Később belőlük lesz az E szintű vérszívó.
 • Az 'E' szintű vámpírok: tudatukat elvesztették, az önkontrol fogalmát sem ismerik többé. Az első útjukba kerülő embert megharapják. Ez a vámpírtársadalom legalja. Gyűlölik őket.

Nyitó és záródalok:

 

Idézetek az animéből

 • Legközelebb, amikor kinyitod a szemed, lehet, hogy a világ megváltozott.
 • Ha nem volnál ott nekem, nem volnék itt.
 • Akarom ezeket a gyengéd kezeket és ezt a mosolyt, bár nekem nem kellene akarnom ilyen dolgokat.
 • El fogom rejteni a szívemnek azt részét, ami sírni és sikítani akar.
 • A legbiztonságosabb hely itt van mellettem.
 • Amíg képes vagy harcolni, vedd fel a küzdelmet a szíved szava ellen...
 • Az út, amelyet választottál a friss vér körül fog játszódni ...! Ne fuss el...!!!
 • Furcsa vagy...akár csak én...
 • Megrészegülni a vér szagától.... Végre megmutattad az igazi természetedet... VÁMPÍR...


   
 
Egy kis aranyosság

Ha a feje különböző részei kattintasz, más és más figurákat vág (hempereg, szalad, felfújja az arcát) Ha a farkára, akkor fújtat, karmol ^^ 

 
Hónap naptár

Sichigatsu - Július

Letöltés
1024*768

 

AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB