Ai no hana / anime
Site Things

 Üdvözlök minden Kedves Látogatót!! ^^
Ez az Ai no hana gp aloldala, ami
animével foglalkozik.

Kellemes böngészést kívánok mindenkinek ||

Szerkesztő: Yamada

http://rb.irisz.hu:81/agipocok/images/gesa.gif
~ ~ ~

Navigation ~
×  Anime
×  Anime média
× Galéria I.
× Galéria II.
 × Főoldal
× Ki/Be

 

Interaktív~
× Vendégkönyv
× Reklámkönyv
× Ötletkönyv

~ ~ ~
K-Jpop/rock &
Japán kultúra stb
irány:

× Ai no hana GP.
 

 

 
Chat

# Cserét itt is kérhetsz! :)
× NO reklám

   emberke sasolja a lapot.
 

 

 
Eddig
Indulás: 2005-11-12
 
asd
Tartalom
 
xxxholic

Az animéről
A cím maga a függőségekre utal. A 3x lecserélhető így pl: alcoholic, shopaholic, chochaholic és így tovább és így tovább. Az anime 24 részből áll, mely minden része mély és megfontolandó tanulságot tartalmaz. Emellé társul, a misztikus lények, sokszor félelmetes, sötét hangulatú, és tragédia dús.

Röviden a történet
A főhős, Watanuki Kimihiro, egy iskolás fiú, aki születése óta látja a szellemeket. Egy nap régi és különös ház elé téved, majd egy pillanatban már a házban találja magát. Itt élt egy boszorkány, Ichihara Yuuko, egyfajta modern boszorkány és két fiatal szolgája Maru és Moro, akiknek nincs lelkük. Így legtöbbször csak Yuuko szavait,parancsait ismételgetik. Ott él még Mokona, aki egy nyúl és plüssállat keveréke. Mokono sokszor Watanuki segítségére lesz.
A Watanukit meglepi,hogy Yuuko ismeri a srác problémáját, sőt! hajlandó is segíteni, hogy többé ne lássa a szellemeket. Ennek az a feltétele, hogy Watanuki innentől a szolgálója legyen...
A történet során, különösebbnél különösebb szereplőkkel ismerkedhetünk meg, akik az istennek nem tudnak leszokni a folyamatos hazugságokról, randizáról, internetezésről stb stb . Közben maga Watanuki is rádöbben, hogy ahhoz, h letudják küzdeni ezek az emberek a szenvedélyüket, nem a csodát kell várniuk,hanem erő kell venniük magukon, mert csak úgy sikerülhet.

Szereplők

 • Watanuki Kimihiro: Egy iskolásfiú, aki születése óta látja a szellemeket. Emellett szerelmes Kunogi Himawari-ba. A lány azonban mindig balszerencséthoz szegényre.
 • Kunogi Himawari: Kedves, jóindulatú lány, aki számára Watanuki és Doumeki egyformán fontos, ezért sem közeledik egyik fiú felé sem szerelemmel, csupán barátsággal. Az animében Himawari az ártatlanságot, a szüziességet testesíti meg, annak ellenére, hogy neve eredetileg napraforgót jelent.
 • Shizuka Doumeki: Watanuki osztálytársa. Elég csendes, visszahúzódó fiú, de annál jobb képűbb :P A nagyapjával él egy Sinto szentélyben és a japán íjászatot gyakorolja. Ő maga nem látja a szellemeket, de hisz bennük és természesnek veszi a létezésüket. Az animében ő a hős, ugyanis többször megmentette már Watanuki életét. Érdekes, hogy ennek ellenére, nem barátkoznak össze úgy igazán, hiszen valahol ők riválisok, mert mindketten Himawari kegyeiért hajtanak. Yuuko szerint, sorsukat a karma összekapcsolja.
 • Ame- Warashi, Rain Spirte: Egy esőcsináló szellem. Női alakban jelenik meg, fekete ruhában és hozzá egy piros esernyő. Elég gőgös és nagyon büszke. Sokszor semmibe veszi az embereket, mivel elhanyagolják a természetet. Meglátja az emberek különleges képességeit. Távolságtartó Watanukivel, de megesik, hogy a segítségét kéri.
 • Zashiki- Warashi -> Vestal Spirit: Tündérszellem, aki szerelmes Watanukiba. Aranyos, félénk teremtés, erre utal a neve is. Legtöbbször nagy bajt okoz, egyszer majdnem Doumeki halálát is okozza.
 • Kudakitsune, Pipe Fox, Mugetsu: Egy hagyományos japán legendás róka/ 9 farkú róka. A japán mesékben sem változott a róka szerepe,itt is ravasz, sunyi kis dög, de sokszor inkább segítész és jóindulatú.
 • Mugetsu: Egy hosszú, vékony rókafejű szellem, aki egy pipa szárában lakik és nagyon ritkán jelenik meg.


Idézetek az animéből

 • A pillangó az út változtatásának a szimbóluma.
 • Ha valamit abba akarsz hagyni először kérdezd meg magadtól: Miért akarom abbahagyni és miért nem tudom abba hagyni.
 • Mikor a kő elkezd szétesni, már nem lehet megállítani, ez örökké fog tartani, míg el nem éri a szikla alját.
 • A csendes emberek mindig szörnyű dolgokat tesznek ha megváltoznak.
 • Elviseled a fájdalmat, megbirkózol a magánnyal,hozzászoktál a sebekhez, és lassan semmit sem fogsz érni, a szellemed kiszabadul egy időtlen létbe, ahogy kitárod tiszta fehér szárnyaid. Mint egy démonná vált angyal
 • Nem hazudhatok arról hogy ki vagyok magamnak,nem hagyhatom figyelmen kívül hogy ki vagyok
 • Becsüld a változásokat, főleg az egyedi tapasztalatokat, amiket mások megismerésével szerzel
 • Nem hirtelen csak apránként látom hogy valaki más leszek mint azelőtt, már nem vagyok az aki feladja mielőtt belekezdene egy dologba

Nyitó és záródalok


 

 
Egy kis aranyosság

Ha a feje különböző részei kattintasz, más és más figurákat vág (hempereg, szalad, felfújja az arcát) Ha a farkára, akkor fújtat, karmol ^^ 

 
Hónap naptár

Sichigatsu - Július

Letöltés
1024*768

 

AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB