Ai no hana / anime
Site Things

 Üdvözlök minden Kedves Látogatót!! ^^
Ez az Ai no hana gp aloldala, ami
animével foglalkozik.

Kellemes böngészést kívánok mindenkinek ||

Szerkesztő: Yamada

http://rb.irisz.hu:81/agipocok/images/gesa.gif
~ ~ ~

Navigation ~
×  Anime
×  Anime média
× Galéria I.
× Galéria II.
 × Főoldal
× Ki/Be

 

Interaktív~
× Vendégkönyv
× Reklámkönyv
× Ötletkönyv

~ ~ ~
K-Jpop/rock &
Japán kultúra stb
irány:

× Ai no hana GP.
 

 

 
Chat

# Cserét itt is kérhetsz! :)
× NO reklám

   emberke sasolja a lapot.
 

 

 
Eddig
Indulás: 2005-11-12
 
asd
Tartalom
 
Kaleido Star

Animéről
51 részes anime, ami a dráma, kaland, fantasy és vígjáték témaköröket öleli fel....

Történet
A történet egy árva japán lányról szól, aki még kicsikorában szüleivel ellátogatott a társulathoz és az előadás nem csak hogy elvárázsolta, de  bele is szeretett a Kaleido szinpadba. Ragyogó, sugárzó tekintettel nézte a műsort. Idősebb korában  ez adott neki erőt, hogy véghezvigye azokat az álmait ami olyan régen hajtja már. A történet ott kezdődik, hogy a nagy álmokat kergető lány elszökik otthonról / ami Japánban van, és az apja testvére ill családja nevelte fel /, hogy a Kaleido szinpad sztárja legyen, Amerikában.  Megérkezését követően megismerkedik egy rendőr bácsival, aki az egész anime során jelen van, ill az első számú rajongója. :) Nagyon sok akadállyal kell megküzdenie főszereplőknek, Soranak. De természetesen rengetek barátra lel, akik mindig támogjaták és segítik :)
Ez az anime tükörzi csak igazán, hogy ha elég kitartó vagy, semmi sem lehetetlen. Remek kis történet, vicces szereplőkkel és a nézőkre inspirálóan hat ;) Ajánlom a figyelmetekbe .

Szereplők

  • Sora Naegino - egy folyton mosolygó, a végletekig kitartó japán lány. Kiskorában szüleit elvesztette, apja testvére vette gyámságba. Ő a leendő Kaleido Sztár. Kezdetben ő az egyetlen aki látja a perverz Fantomot :D Példaképének tekinti Layla Hamiltont. Kapcsolatuk kezdete nem éppen a legfényesebben alakul, de később barátnők lesznek és együtt hajtják végre a legendás ugrást.
  • Layla Hamilton - a szinpad jelenlegi divája. Társa Yuri Killan. Mindenki bálványozza szépsége és tehetsége miatt. Sajnos múltja nagyon szomorú, kiskorában egy betegség miatt elvesztette az édesanyját, és az édesapjával sem valami fényes a viszonya, amióta a tragédia történt. Layla nagy álma, hogy apja megnézze az egyik fellépését, azonban erre nagyon kicsi az esély, hiszen apja inkább a munkába temetkezik és Laylanak is csak azt tanácsolja, inkább legyen szinésznő, mintsem ugrabugráljon a szinpadon.
  • Fantom: A szinpad szelleme, csak a kiválasztottak láthatják. Tehát Sora, Layla és Rosetta. Tudni kell róla, hogy naggggyon perverz :D Múltjáról szinte semmit se tudni, mivel az állarcában tartja zárva. Annyi viszont kiderül, hogy neki is szomorú múltja van :S
  • Rosetta Passel: 3xos diaboló bajnok. Azonban ennek a nagy hátránya, hogy már abszolút nem élvezi a játékát. Mint egy gép úgy játszik, így a Kaleido szinpadán nem arat nagy sikert. A közönség unja a játékát. Sora segíti vissza a "helyes útra". Később új álmokat kerget. Sorat tartja példaképének és nagy vágya, hogy Soraval hajtsa végre a legendás ugrást.
  • Yuri Killian: mmmm nagggyon jó passiii :D Layla társa már hosszú évek óta. nagyon jó artista. De kb úgy az anime közepén bekattant és előjön egyfajta bosszúvágy Kalos ellen, mert ártot vmit az apjának. Fejébe veszi h tönkre teszi a szinpadot. Üzletembernek csap fel. de később észheztér :D
  • Leon Oswald: nagyon sármos, döglenek érte a nők. Azonban elég rossz híre van a szakmában. Arról híres h a partnereivel nagyon kegyetlenül bánik. Nem érdekli, hogy ha lesérülnek, egyszerüen keres mást a helyükre. Az ő egyetlen és igaz partnere Sophie, a kishuga. Ő évekkel ezelőtt meghalt. Soraban és a felfogásában látja viszont és érti meg huga érzéseit.


Részcímek
01. Baljós kezdet
02. Merész húzás
03. Szép remények
04. Nagy mutatvány
05. Nehéz döntés
06. A fókabébi
07. Szomorú bajnok
08. Állarc mögött
09. Bénító félelem
10. A kis hableány
11. Szomorú hercegno
12. Kötéltánc
13. Viharos kiképzés
14. A vándorcirkusz
15. Szerelmi háromszög
16. Versengés
17. Vakmero mutatvány
18. A csapda
19. Az új családtag
20. Az új csapat
21. A rejtélyes álarcos
22. Leleplezés
23. A legendás manover
24. Kifulladásig
25. Valamit valamiért
26. A nagy attrakció
27. Út a csúcsra 1. rész
28. Út a csúcsra 2. rész
29. Az új vetélytárs
30. A bajnok visszatér
31. A makacs ellenfél
32. Párbaj a jégen
33. A kis tanítvány
34. Vendégszereplés
35. A gyereksztár
36. Bátorsági próba
37. Váratlan fordulat
38. Angyalok tánca
39. A cél szembesíti az eszközt
40. Újra otthon
41. Újrakezdés
42. A jégszív titka
43. Kalandos leánykérés
44. A mosoly ereje
45. Párizsi kiruccanás
46. Régi tartozás
47. Angyali szív
48. A konok hattyú
49. Mindent a gyozelemért
50. Az utolsó csata
51. Hajnali csoda
 
További 3 OVA készült még:

  • A szomorú hercegno
  • Feltámadt fonix 1. rész
  • Feltámadt fonix 2. rész


Szinkronok
Sora Naegino - Czető Zsanett
Ken Robbins - Szalai Csongor
Marion - Mánya Zsófi
Yuri Killian - Előd Botond
Layla Hamilton - Haffner Anikó
Fantom - Magyar Bálint
Anna Heart - Bogdányi Titanilla
Mia Guillem - Molnár Ilona
Leon Oswald - Varga Rókus
Kalos Eido - Király Attila
Sarah Dupoth - Szabó Gertrúd

 
Egy kis aranyosság

Ha a feje különböző részei kattintasz, más és más figurákat vág (hempereg, szalad, felfújja az arcát) Ha a farkára, akkor fújtat, karmol ^^ 

 
Hónap naptár

Sichigatsu - Július

Letöltés
1024*768

 

AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB