Ai no hana / anime
Site Things

 Üdvözlök minden Kedves Látogatót!! ^^
Ez az Ai no hana gp aloldala, ami
animével foglalkozik.

Kellemes böngészést kívánok mindenkinek ||

Szerkesztő: Yamada

http://rb.irisz.hu:81/agipocok/images/gesa.gif
~ ~ ~

Navigation ~
×  Anime
×  Anime média
× Galéria I.
× Galéria II.
 × Főoldal
× Ki/Be

 

Interaktív~
× Vendégkönyv
× Reklámkönyv
× Ötletkönyv

~ ~ ~
K-Jpop/rock &
Japán kultúra stb
irány:

× Ai no hana GP.
 

 

 
Chat

# Cserét itt is kérhetsz! :)
× NO reklám

   emberke sasolja a lapot.
 

 

 
Eddig
Indulás: 2005-11-12
 
asd
Tartalom
 
Méz és lóhere

Animéről
31 részes anime, mely a diákélet mindennapjait, gondjait stb dolgozza fel.

Közös a szereplőkben, hogy mindannyian rendkívül tehetéségesek, elvégre a Tokiói művészeti egyetemre járnak.

 • Hagumi: 18 éves létére még mindig nagyon félénk, zárkózott és pirulós. Talán azért, mert a nagyijával nőtt fel. De nagyban befolyásolja a helyzetet, hogy Hagu megtalálta az igazi barátait, így sokkal nyíltabb lett, mint régebben. Bátrabban nevet. Ám, ha idegenekkel kell beszélgetnie, még igencsak visszahúzódik. Érdekes, hogy a visszahúzódó természete ellenére, döglenek érte a pasik. Bár ő egy embert szeret igazán, a tanár urat: Hanamotó Shuuji-t, ez viszonzott ;) Nagyon tehetséges, Kíválóan fest.
 • Mayama: Egy tipikus magyarázó, okoskodó, szófosó ember XD Mindenre van kész válasza. Ezzel gyakran megy a többiek idegeire és nem is veszi észre magát. Rikaba szerelmes.
 • Yamada: Egyik specialitása, persze a főzés mellett, a lábrúságsa. Olyan erővel kékpes rúgni, hogy az már életveszélyes. Morita már csak tudja xD Nagyon tehetséges. Az ő hatásköre a cserépek, edények, vázák készítése. Nagyon jó a kézügyessége, de főzni azt nagyon nem tud
 • Morita: Az álomszuszék. Bátyával titkos ügyleteket folytat, amivel komoly összegeket akasztanak le. Ez eléggé kimeríti, így az óráira nem tud bejárni, mert alszik. Így a vizsgái letétele is veszélybe kerül. Mindig évet ismétel, bár egyáltalán nem úgy néz ki, mint akit ez izgat. Szerelmes Haguba.
 • Takemoto: Nagyon rendes, aranyos fiú. Mindenkinek segít, ha bajba kerül, ami csak tőle telik. Ő is művészlélek. Szerelmes Haguba.

Szerelmek

 • Hagumi - Takemoto: Már az első pillben belszerett Haguba
 • Hagumi - Morita: Folyton basztatja szegény lányt XD Egérharcosnak, manólánynak formálja. Hagu nem nagyon tudja hova tenni ezt, így eleinte félt tőle, de aztán csak összebarátkoztak...talán többis mint barátság :P
 • Yamada - Mayama: Yamada szerelmes, viszonzatlan :/ Hiába h döglenek érte a pasik, neki csak Mayama kell. Sokat is sír miatta. De ettől függetlenül nagyon jó barátok, Mayama sokat segít Ayunak. De szegény lány sokat szenved miatta.
 • Yamada - Takumi: Együtt dolgozik Mayamaval, így találkoztak. Ayu eleinte csak arra használta fel Takumit, hogy féltékennyé tegye Mayamat, de ahogy telt az idő, kialakult köztük vmi.
 • Rika - Mayama: Egyszer tegezik, egyszer magázzák egymást. Érdekes az ő kapcsolatuk. Mayama Rika asszistense. Bár a szex nem tartozik a munkaköri leírásba :P Mayama fülig szerelmes Rikaba.
 • Rika - Harada: Az egyetemen közös lakásban laktak Shuuji tanár úrral. Nagyon jó barátok voltak ők hárman. Aztán Harada és Rika közös céget alapítottak. Idővel egymásba szerettek. Ám szerelmüket egy tragikus balesett vetett véget. A balesetben Harada meghal. Rika ezt nehezen tudta feldolgozni.

Epizódcímek
   1. A szerelem első pillanata
   2. Az első lépések
   3. Két szerelem
   4. Egy bizonytalan tánc
   5. Anyámra gondolok
   6. A múlt és egy vallomás
   7. Kerssük a csodát
   8. Nem tudlak elengedni
   9. A madaras kitűző
  10. Átússzuk az eget
  11. A szerelem az orrunknál fogva vezet
  12. Egy váratlan csók
  13. A várva várt szó
  14. Álmomban láttalak
  15. Egy gyáva tett
  16. A Hold hívása
  17. Nem tudom, mit érzek
  18. Morita hazatér
  19. Az idő ismét mozgásba lendül
  20. Imádság a Holdhoz
  21. Teljesen üres...
  22. Mint egy virág az esőben
  23. Ismét újra élek
  24. Én
  25. Az L-akták
  26. Az F-akták
  27. Minden megy tovább...
  28. Nem tudom elmondani
  29. Nem akarom látni, hogy sírsz
  30. Nem engedlek elmenni
  31. Fájó boldogság

Szinkron

 • Hanamoto Hagumi - Simonyi Piroska
 • Hanamoto Shuuji - Dévai Balázs
 • Yamada Ayumi - Mezei Kitti
 • Morita Shinobu - Bodrogi Attila
 • Takemoto Yuuta - Előd Botond
 • Mayama Takumi - Fekete Zoltán
 • Kizuhiko Hasegawa - Maday Gábor
 • Kaoru Morita - Varga Rókus
 • Harada Rika - Kisfalvy Krisztina
 • Shoda sensei - Versényi László

Idézetek

 • Néztem, ahogy minden erejével a festményére koncentrál. Ez egy olyan világ, ahová én nem léphetek be. Egy világ, amiben nem létezik távolság.
 • Van úgy, hogy boldogságot kívánni magamnak ugyanaz, mint boldogtalanságot kívánni valaki másnak.
 • Ha azt hívják szerelemnek, amikor a szíved sajog, ha vele vagy, akkor csak én voltam szerelmes ezen a világon.
 • Nem. Neki most nem arra van szüksége, hogy megszólítsam, és arról faggassam, mi a baja. Ezek a szavak nem érnek el hozzá, ő most a saját harcát vívja. Istenem, melyik a fájdalmasabb? Amikor azért sírunk, mert szeretnénk valamit, vagy amikor nem tudjuk, mit akarunk? Most csak egyetlen dolog biztos: ha a szavakat, amik bennem vannak, kimondtam volna, akkor se tudtam volna megállítani a könnyeit.
 • Egyszer, amikor még kicsi voltam, éppen a kedvenc kék biciklimen tekertem, amikor hirtelen felmerült bennem a gondolat, hogy ha egyszer csak nekiindulnék és vissza se néznék, vajon milyen messzire jutnék? Máig sem tudom, hogy mi volt az, amit akkor tenni akartam.
 • Kicsi koromban soha nem értettem, mi a jó az óriáskerekekben. Lassúak és magasra mennek, ennyi. Egy kör után eluntam az egészet. Sokkal jobban érdekeltek az izgalmas dolgok, mint a hullámvasutak vagy az óriás vízi csúszdák. De most azt hiszem, most már talán értem: az óriáskerekek arra valók, hogy lassan, csak szép lassan átússzunk az égen azzal, akit szeretünk, és közben talán néha beszélgessünk.
 • A magány olyan, mint a tenger hullámai: váratlanul átcsap rajtad, és elborít, de mire észreveszed, már el is tűnt, és ez ismétlődik újra és újra.
 • Szeretem a cseresznyevirágot. Nem tudom miért, de megnyugszom, amikor lehullik. Talán mert ilyenkor mintha megszabadulnék attól a nyomott, szomorú érzéstől.
 • Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül.
 • Kérlek Istenem, kérlek add, hogy mindenki boldog legyen! Kérlek add, hogy a boldogság úgy borítson be bennünket, akár a gyengéden hulló hó!

Érdekességek

 • A Vas Lady Yamada beceneve. Azóta hívják úgy, mióta képes volt 6 km-t lefutni a kutyája miatt, hogy segítsen neki lefogyni. Aztán mikor ráront Mayama-ra, a többiek Vas Lady megszólítással szorítanak neki.
 • Morita alakításai: Morita nagyon gyakran eltűnik napokra, de előfordult már,hogy egy hétig nem jelentkezett. Végülis mindig előkerül, de hulla fáradtan és mindig a leglehetettlenebb ajándékokat hozza magával és legalább két napig alszik egyfolytában.
 • Takemoto története: Kiskorában az anyukájával élt együtt. Viszont a karácsonyestéket sosem otthon töltötték, hanem az anyukája munkahelyén, a kórházban, a gyerekosztályon. Takemoto figyelte amikor a beteg gyerekekhez mentek a szüleik...az apukáik és az anyukáik. Szegénynek nagyon rossz volt, hogy az apukája nem volt vele. Mikor az anyukájának akart vmit mondani, nem tudott Takemotora figyelni, mert valamelyik beteg gyerek mindig közbejött...így nem szereti a karácsonyt. Mindig olyan gondolatok járnaka  fejében: Szereted a karácsonyt? Van kivel ünnepelned? Ilyenkor próbálja magát összeszedni.
 • Hagu nem rég csatlakozott az iskola diákseregéhez. Rendkívüli tehetség, és híres is. Sok újságban közölték már a munkáit. Tehetsége mellett, a személye is igen egyedi. Ezért is bántják őt annyian. Féltékenyek mind a tehetségére, mind a személyére. Kiscsendes, visszahúzódó. Egyesen tartanak tőle, mások elkerülik és vannak a bunkók, akik szóvá is teszik... Odakerülése óta, 3x volt rosszul. Mindig az orvosiban kötött ki. Takemoto igyekszik a közelében lenni, mert gyengéd érzelmek fűzik a lányhoz. A 3. alkolomnál ő vitte be az orvosiba. Mind kiderült, Hagu így reagálja le a stresszt. Pici teste, elég gyenge fizikumú. De a barátai mindig segítenek rajta.
 • Hagu szobájában rengeteg könyv van, mivel a tanár úr nagyon szereti a könyveket, imád olvasni. Mikor Takemoto fent volt náluk, rákérdezett, hogy mi az a két fotel összetolva.... nos az Hagu ágya :D

 

 

 


 

 
Egy kis aranyosság

Ha a feje különböző részei kattintasz, más és más figurákat vág (hempereg, szalad, felfújja az arcát) Ha a farkára, akkor fújtat, karmol ^^ 

 
Hónap naptár

Sichigatsu - Július

Letöltés
1024*768

 

AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB