Ai no hana / anime
Site Things

 Üdvözlök minden Kedves Látogatót!! ^^
Ez az Ai no hana gp aloldala, ami
animével foglalkozik.

Kellemes böngészést kívánok mindenkinek ||

Szerkesztő: Yamada

http://rb.irisz.hu:81/agipocok/images/gesa.gif
~ ~ ~

Navigation ~
×  Anime
×  Anime média
× Galéria I.
× Galéria II.
 × Főoldal
× Ki/Be

 

Interaktív~
× Vendégkönyv
× Reklámkönyv
× Ötletkönyv

~ ~ ~
K-Jpop/rock &
Japán kultúra stb
irány:

× Ai no hana GP.
 

 

 
Chat

# Cserét itt is kérhetsz! :)
× NO reklám

   emberke sasolja a lapot.
 

 

 
Eddig
Indulás: 2005-11-12
 
asd
Tartalom
 
Slayers

Animéről
Magyar cím:Slayer - A kis boszorkány
Eredeti cím: Slayers
Japán cím: ????—?
Év: 1995-1996
Stúdió: J.C. Staff, TV Tokyo, Softx
Episódok: 78
Műfaja: Kaland, humor, harc, sci-fi, romantika

Történet
A Slayers egy ötven részből álló novellasorozat Hajime Kanzaka tollából. Később ebből készült el több manga, három animesorozat és öt mozifilm is. Több játék is készült Sony Playstation és NintendoEnternataiment  System Konzolokra. A Slayers tulajdonképp parodizálja a varázslós-sárkányos-hősösLina Inverse és barátai kalandjait követi. Kalandjaik során találkoznak világuralomra törő démonokkal, sötét lovagokkal és természetesen rengeteg reménytelenül esélytelen banditával. A nagy szavak és világmegmentő küldetések időről időre átfordulnak humoros történetekbe

Forrás: Wikipédia.

Szereplők

  • Lina Inverse a főszereplője a történetnek. Noha rendkívül erős varázsló, mégis kifejezetten antihős, imádja a pénzt, a kincseket és az evést. Az animében és a mangában is Lina többször is használ pusztító varázslatokat, amik elvben sötét, gonosz és romboló mágiák, de sohasem gonosz célzattal alkalmazza (mégha nem is mindig az sül ki belőle, amit szeretne). Lina nővére Luna, aki szemben húgával harcos, és meglehetősen kutya-macska barátságban van édes húgával. A kora a filmekben: 13 és 14 között, illetve 16 az utolsó részben. Az első sorozatban 15, a másodikban 16, a harmadikban 17 éves.
  • Gourry Gabriev egy nem túl okos, ám rendkívül erős harcos, Lina társa már az első résztől kezdve. Kitűnő kardforgató, és felmenői között van a Zanaffar nevű hőst legyőző harcos is. Családi örökségként megkapta a Fénykardot, amit kardja markolata segítségével tud előhívni, és jelentősen növeli erejét. Rendkívül feledékeny és a gondolkodás amúgy sem az erős oldala, ám Linát mindenben követi. Gyakran megjegyzéseket tesz Lina meglehetősen fejletlen alakjára.
  • Zelgadis Greywords eleinte Rezo szolgálatában álló sámánvarázsló. Eredetileg ember, de mikor egyre inkább gyakorolt és egyre erősebbé akart válni, Rezo kimérává  változtatta, azaz sziklagólem, varázsló és ember keverékévé. Emiatt viszont szinte sérthetetlen a teste. Később szembeszáll Rezoval, mivel vissza szeretne változni emberi formájába, így ez motiválja tetteit. Csatlakozik Lina csapatához, bár eléggé antiszociális viselkedést tanusít helyenként.
  • Amelia (egy fiatal miko hercegnő. Az igazság harcosa szeretne lenni, naivitása pedig határtalan. Apja a herceg egy városban, de nem kifejezetten a fehér lovon érkező fajta, legfőbb támadása pedig a pacifista csapás. Tőle örökölte meg azt a gondolkodásmódot is, hogy mindenki vagy gonosz vagy jó, illetve vagy barát vagy ellenség. Ebből több bonyodalom is származik már az első széria folyamán is.
  • Sylphiel Nels Rada gyógyító papnő, Gourry régi ismerőse. Bár Gourry csak arra emlékszik belőle, hogy jól főz, de nála már az is eredmény, ha emlékszik valakinek a nevére. Sylphiel valószínűleg szerelmes Gourryba, de az nem igazán veszi ezt észre. Specialitása a gyógyító és védő varázslatok, a támadó varázslatai eléggé változóan sikerülnek. Saigoonban él, ám mikor Rezo elpusztítja a fél várost, apját is elveszíti, ekkor csatlakozik a csapathoz.

 Forrás: Wikipédia

Sámánizmus (seirei majutsu): A Sámánizmus a mágia legelterjedtebb és legszélesebb körben használható válfaja. A természet eroibol, az oselemekbol meríti az energiát, s akár a természet, lehet kegyetlen és segíto egyaránt. A sámánizmus öt oselemre épül, ezek alapján öt tanra oszlik: A Tuz Tan (hi kei) szinte kizárólag támadóvarázslatokból áll, köztük az alapvarázslat Tuzgolyóval. Szinte minden varázsló elsajátít pár varázslatot ebbol a tanból, úgymond önvédelem céljából. A Víz Tan (mizu kei) nagyon hasonló a Tuz Tanhoz, többnyire támadóvarázslatokat tartalmaz, de az elobbivel ellentétben nem az ellenfél elpusztítása, inkább a megbénítása, harcképtelenné tétele a cél. A Levego Tan (kaze kei) a leghasznosabb nem harci varázslatokat fogja össze. Leginkább az utazás, repülés varázslatok a jellemzoek, de természetesen ebben a csoportban is találhatók harci varázslatok, többek között a Villámcsapás... A Föld Tan (chi kei) a Levego Tanhoz hasonlít, ebben egyaránt megtalálhatók az utazást segíto és a harci varázslatok. Azonban ennek a csoprtnak az egyedisége a gólemek megidézése. Lélek Tan (seijin kei) az Asztrális Sík hatalmát idézi. Ez a sík az anyagival párhuzamos, és mindennek az anyagi síkon megtalálható az asztrális megfeleloje amely ugyanúgy megsebesítheto vagy gyógyítható akár fizikai megfeleloje. Tehát az áldozat két irányból is támadható...
Forrás:  www.Manga.hu 

Fekete Mágia (kuro majutsu): A Fekete Mágia támadó és pusztító célokat szolgál. Megidézését a negatív érzelmek, mint a félelem, harag, elkeseredettség segítik, s erejét a Mazoku-k (démonok) népének energiájából nyeri. Két fo felhasználási területe ismert, a nagyobb a Pusztítás (koukeki kei) mely a létezo legerosebb támadó, pusztító varázslatokból áll, és az Átkok (noru hou), mely az elobbi azonnali hatásával szemben hosszabb távon ártó, gyakran maradandó varázslatokat fog össze.
Forrás:  www.Manga.hu  

Fehér Mágia (shiro majutsu): A Fehér Mágia a szent energiákból meríti forrását, abból az erobol amelyet Ceiphied a Csillámsárkány hagyott a világban. Leginkább gyógyító, megtisztító varázslatokat tartalmaz, de védelemre is használják, sot, támadásra is alkalmas éloholtak, mazokuk vagy a Sötétség más kreatúrái ellen. Ugyanakkor a Fehér Mágia igazi erejét csak az Isteneket szolgáló papok képesek kiaknázni. Fehér Mágiát nem csak az emberek használnak. Az Aranysárkányok Ura Milgasia Rescurrection varázslattal mentette meg Amelia életét, s a legerosebb Fehér támadóvarázslatokat is egy aranysárkány, Philia alkalmazta.
Forrás: www.Manga.hu 


 


 
 
 

 
Egy kis aranyosság

Ha a feje különböző részei kattintasz, más és más figurákat vág (hempereg, szalad, felfújja az arcát) Ha a farkára, akkor fújtat, karmol ^^ 

 
Hónap naptár

Sichigatsu - Július

Letöltés
1024*768

 

AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB