Ai no hana / anime
Site Things

 Üdvözlök minden Kedves Látogatót!! ^^
Ez az Ai no hana gp aloldala, ami
animével foglalkozik.

Kellemes böngészést kívánok mindenkinek ||

Szerkesztő: Yamada

http://rb.irisz.hu:81/agipocok/images/gesa.gif
~ ~ ~

Navigation ~
×  Anime
×  Anime média
× Galéria I.
× Galéria II.
 × Főoldal
× Ki/Be

 

Interaktív~
× Vendégkönyv
× Reklámkönyv
× Ötletkönyv

~ ~ ~
K-Jpop/rock &
Japán kultúra stb
irány:

× Ai no hana GP.
 

 

 
Chat

# Cserét itt is kérhetsz! :)
× NO reklám

   emberke sasolja a lapot.
 

 

 
Eddig
Indulás: 2005-11-12
 
asd
Tartalom
 
Inuyasha

Az animéről
Eredeti cím: Inuyasha
Japán cím: ???
Év: 2000
Rendező: Ikeda Masashi
Zene: Wada Kaoru
Stúdió: Sunrise
Epizódok: 104
Műfaj: humor, romantika, kaland, fantasy
Korhatár: 12

Történet
A történet Japánban, Tokióban kezdődik. Egy középiskolás lány: Higurashi Kagome elszökött macskáját keresi, miközben betéved a családja tulajdonában lévő shinto szentélybe. A szentély lefedett kútjából váratlanul egy százlábú démon bukkan elő (Mukade Jouro), ami megragadja és magával rántja a kútba. Mikor Kagome magához tér, a feudális Japán Sengoku korszakában találja magát. Egy közeli faluban találkozik egy papnővel Kaedével. A papnőnek azonnal feltűnik, hogy Kagome szinte megszólalásig hasonlít halott nővérére, Kikyou-ra (Kikyou jelentése "harangvirág"). Kaede elmeséli, hogy nagyjából ötven évvel azelőtt nővére akkor halt meg, mikor egy félszellem (Hanyou), InuYasha megpróbálta ellopni tőle a Négy Lélek Szent Ékkövét (Shikon No Tama). Kikyou halálosan megsérült a harc során, de még sikerült neki egy mágikus nyílvesszővel a félszellemet egy fához szögeznie (A fa egy időfa – Goshinboku). Az Ékkövet végül Kikyou testével együtt elhamvasztották, hogy azt magával vigye a túlvilágra.
Kiderül, hogy Kagome Kikyou reinkarnációja, és hogy az Ékkő az ő testében van. Mikor a százlábú démon rátámad a lányra és kitépi a testéből, majd lenyeli az ékkövet és ezzel még hatalmasabb erőre szert. Mivel az ékkő, ha démon (Youkai) kezébe kerül, akkor megerősíti azt, de ha jó célokra akarják felhasználni, akkor egyszerűen megszűnik létezni, Kagome kénytelen kiszabadítani InuYashát, hogy az megküzdjön a démonnal.
Nem sokkal azután, hogy visszaszerezik az Ékkövet, rögtön mások is megpróbálják elrabolni tőlük. Kagome véletlenül szilánkokra töri, a szilánkok pedig szétszóródnak az egész vidéken.
A történet valódi cselekménye itt kezdődik és a főhősök kalandját meséli el, mialatt az Ékkő szilánkjai után kutatnak.
Időkézben feltűnik a legfőbb ellenség is, aki az egész gondot okozta. Naraku egy féldémon/félszellem (Hanyou). Eredetileg egy bandita volt: Onigumo, akit Kikyou 50 éve egy barlagban ápolt, mivel az annyira megégett, hogy már mozogni sem bírt. Onigumo beleszeretett Kikyouba és féltékenységből odaadta a lelkét egy falka démonnak csakhogy új testet és erőt kaphasson amivel megszerezheti magának a papnőt. A démonok azonban átformálják a maguk képére, és mivel mindegyikük haragot táplált a papnő iránt új életében már csak az érdekli, hogy megölhesse korábbi szerelmét.
Időközben InuYasha és Kikyo között elkezdtek csírázni egy kölcsönös vonzalom gyökerei, habár kezdetben a félig-kutya-szellem is csak az ékkövet akarta a lánytól, hogy teljesen szellemmé változhasson és ne legyen két faj számkivetettje.
Tsubaki, egy sötét papnő el akarta kérni Kikyou- tól akkoriban az ékkövet, mondván, hogy Kikyo úgysem tudja megtisztítani, mivel a szerelem amit InuYasha irtánt érez meggyöngítette őt. Ám mind Kikyo, mind a saját mestere elutasította és ez olyan törést okozott neki, hogy haláláig kegyetlen ellensége maradt az Ékkő őrzőinek és InuYashának is.
Megkísérelte egy átokkal megölni Kikyout, ám ő visszafordította ellene, aminek a nyoma ottmaradt az egyik szemén. Tsubaki kétségbeesve sérült szépsége miatt az örök fiatalságért cserébe eladta magát a démonoknak.
Naraku Tsubai kudarca után InuYasha alakját öltötte magára, és így támadt rá Kikyou-ra, aki kedvesére várt, hogy odadja neki az ékkövet. InuYasha ugyanis megigérte Kikyou- nak, hogy emberré válik, hogy együtt élhessen vele a faluban. Ez az áldozat mindkettejüket felszabadította volna, az Ékkő elveszíti az erejét, így a papnő szolgálatára sincs többé szükség, aki szabadon férjhez mehet.
Naraku mindkettőjüket tőrbe csaltja. Kikyou-t halálosan megsebzi InuYasha képében, InuYasha-át pedig megtámadtja Kikyou képében. Végül a csalódott InuYasha a faluba siet, hogy ellopja az ékkövet, dea valódi Kikyou addigra odaér és utolsó erejével az Idő Fájához szögezi a féldémont. Mivel Kikyou nem akarta megölni, egy mágikus vesszővel szögezte őt oda, így InuYasha csak elaludt és nem halt meg – ezenkívül az idő számára megállt. Kikyo felhasználhatta volna az ékkövet, hogy megmentse saját életét, de nem tette. Inkább a halált választotta, mert kedvese nélkül nem akart tovább élni.
Tehát Naraku, aki elválasztotta InuYashát és Kikyou-t most az ékkőre feni a fogát. Időközben InuYasha és Kagome új barátokra és egyben utitársakra is lelnek Miroku (szerzetes) , Sango (démonvadász) és Shippo (rókadémon) személyében.

Forrás: Wikipédia

Szereplők

  • Inuyasha: Apja egy nagyerejű kutyaszellem volt: InuTaishou, aki szerelmes lettt egy halandó asszonyba. Innen született InuYasha, és mivel apja-anyja nem egy fajtából származott (szellem-ember) Így InuYasha félszellem lett. Kiskorában sokat bántották társai, származása miatt, és nem tudta eldönteni, hogy hová tartozik. Ezért akart teljes vérű szellem lenni, és ezt a szent ékkő segítségével tervezte. Akkoriban 50 évvel ezelőtt, Kikyou a papnő vigyázta a Shikon no Tamat. Inuyasha beleszeretett a papnőbe, de szerelmük nem tartot sokáig. Egy napon Naraku gonosz tervet szőtt, és összeugrasztotta a két párt. Kikyou meghalt, InuYasha pedig mély álomba merült. 50 évvel később egy Kagome nevezetű halandó jelent meg a középkori Japánban, és InuYashát kiszabadította az álomból. (Kagome, Kikyou reinkarnációja) Ekkor még InuYasha meg akarta ölni Kagomét, de Kikyou húga Kaelde, rávarázsolta a nyakláncot. A nyakláncot Kikyou készítette InuYashának, hogy meg tudja fékezni. És innentől tudja Kagome a fekszik szóval megállítani InuYashát. InuYashának van egy szellem testvére: Sesshoumaru, akivel örök csata folyik. Akárhányszor találkoznak, vérre menő harcot vívnak. Kagome és InuYasha között lassan szerelem alakul ki. InuYasha kora 200 év. Fegyverei: Tetsuaiga (ami egy csapással 100 szellemmel végez, apjától kapta), karmok. Jelleme igen féltékeny, de bármi áron megmenti barátait (persze egy kicsivel később) A Tetsuaiga megakadályozza abban InuYashát, hogy szellemé változon. Ha netán mégis azzá válna, akkor addig harcolna amíg meg nem hal.
  • Kagome Higurashi: Ő egy átlagos középiskolás lány volt, egészen addig, amíg a 15. születésnapján bele nem esett a Csontok Kútjába. Amikor kikácmálódott a kútból, a középkori Japánba csöppent. Itt találkozott először InuYashával egy fához szegezve. (Kikyou átka miatt) Kagome megszüntette az átkot a nyílvessző kihúzásával. Ezt azért sikerült megvalósítania, mert Kikyou reinkarnációja. Kiderül, hogy Kagome testében, ott lapul a szent ékkő. Ez egy százlábú asszonnyal való harc során kiesik belőle. Kagome és InuYasha mindaddig védelmezték a szent ékkővet, amíg egy nagyravágyó hollószellem el nem lopta. Kagome még hiányos célzásával eltalálja a madarat, és annak testében lévő Shikon no tamat. Az ékkő szilánkjaira törik, és szétszóródik a világban. Az ékkő rendkívüli hatalommal bír, és akár egyetlen szilánkja is hatalmas erővel ruházza fel birtokosát. Kialakul egy szövetség InuYasha és Kagome között, hogy megtalják a széttört ékkövet. Kagome idővel beleszeret InuYashába, és spirituális erejét is fejleszti.
  • Miroku egy nőcsábász szerzetes. Apját a gonosz szellem Naraku megátkozta, hogy neki és minden gyermekének egy hatalmas lyuk lesz a kezén. Ez a lyuk bármit képes beszippantani, de van egy bökkenő. A lyuk egyre nagyobbá és nagyobbá válik, mindaddig amíg gazdáját nem szippantja be. (Miroku apja így halt meg) Miroku megesküdött, hogy elpusztítja Narakut, és minden áron akar egy fiú gyeremket, aki folytathatja a bosszút Naraku ellen, ha netán meghalna. Miroku akkor került InuYasháék csapatához, amikor el akarta lopni az ékkövet, persze utánna barátok lettek. Miroku sokszot hazudik: ha szállást akar, akkor egyszerűen kiválaszta a házat, bemegy, és kitalálja, hogy egy szellem szálta meg a házat. Ezután eljátsza a szelleműzést és már megis van az éjszakai pihenőhely.Miroku nagyon szereti simogatni Sangot olyan helyeken ahol nem szabadna ezért pofont szokott kapni!
  • Sango: Ő egy szellemírtó faluból származik, ahol családjával együtt munkájának élt. Egy napon egy palotába hivatták őket, hogy végezzenek egy szellemmel. Minden símán ment egy ideig. Csakhogy öccsét Kohakut egy szellem megszállta, és legyilkolta családját. Sangot is megtámadta, de amikor sor került az szomorú összecsapásra. Kohaku meghalt, Sango pedig súlyos sebekkel, de életben maradt. Ekkor Naraku felhasználta Sangot, hisz elhitette vele, hogy InuYasha legyilkolta az egész falut. Sango elhitte, és bosszút akart állni InuYashán. Később mindenre fény derül, és csatlakozik InuYasha csapatához. Naraku újjab cselhez folyamodott, mégpedig a szent ékkő egy szilánkjával életre keltette Kohakut, és bábként használta. Sango mindeáron ki akarja szabadítani kisöccsét, és végezni akar Narakuval. Fegyver a csonttörő, és van egy aranyos kis állata Kirara.Szerelme Miroku iránt egyre erősebb.
  • Shippou:Ő egy fiatal kis rókaszellem kölyök, akinek családját a villámfivérek legyilkolták. Bosszút akart állni, és így keveredett össze Kagomével és InuYashával. Remélte, hogy az ékkődarabbal, amit Kagométől el akart lonpi legyőzheti a fivéreket. A lopás nem sikerült, de InuYasháék segítettek neki, és megölték a Hitent és Mantent. Shippounak nem volt már hová mennie, és csatlakozott a kis csapathoz. Kagomét nagyon szereti, de InuYashával nem nagyon jön ki. Shippou sokszor idegesíti InuYashát, és ennek álltalában az a vége, hogy InuYasha lekever egy jó nagy pofont Shippounak. Fegyverei főleg játékok, amiket átváltoztat, és ő maga is át tud változni. Jellemében bátor és félős együttvéve.
  • Sesshoumaru: Ő InuTaishou idősebb fia, tehát InuYasha bátyja. Lenézi az embereket, és semmibe veszi őket. Nagyon erős, a történet elején még gonosz is. Egy InuYashával való harc után megsebesülve, egy kislány talál rá, és ételt visz neki. Amikor Sesshoumaru felépült, egy útja során meglátta a halott kislányt, Rint akivel a farkasok végeztek. A Tenseigával, amit szintén apjától örökölt feltámasztja a lányt. (mivel a Tenseiga egy csapással 100 életet ment meg.) Innentől kezdve Rin fontos szerepet játszik Sesshoumaru jellemének jófelé formálódásában. Sesshoumaru nem elégedett kardjával, és meg akarja szerezni InuYashától a Tessaigat. Ez nem sikerül neki, de készíttet egy nagyon erős és gonosz kardot a Tokijint. Nem nagyon mutatja ki az érzéseit, könyörtelen, de van becsülete. Az egyik karja azért hiányzik, mert apja sírjánál komoly harcot vívott InuYashával, és öccsse levágta a karját.
  • Naraku: Egyszer egy Onigumo nevű ember súlyos sebet kapott, és Kikyou ápolta őt. Onigumo nagyon gonosz volt, és felajánlotta testét a barlangban lévő sokszáz szellemnek. Remélve, hogy erős lesz. Így jött létre Naraku, aki testét kénye-kedve szerint tudja felépíteni. Ha valamire nincs szüksége, akkor egyszerűen eldobja, ami meg erősíti megtartja. De Onigumo szívét nem tudja eldobni, aki szerelmes volt Kikyouba. Naraku sok fejtörést okoz InuYasháéknak, nagyon gonosz és nem érdekli semmi csak, hogy másnak ártson, és önmagát legyőzhetetlenné tegye. Az ékkőszilánkok segítségével inkarnációkat hoz létre. Így jött létre Kagura, Kanna, stb... Mérges gőzzel és sok száz szellem erejével harcol, akadályokat állít, de van egy gyengepontja. Ő is félszellem. Bár nem annyira gyengepont, mint tudjuk a félszellemeknek megvan a saját napuk arra, hogy mikor vállnak emberré. (Mint például InuYasha az újhold első éjszakáján), Narakunak ez sem nagy akadály, hiszen maga választja meg azt a bizonyos napot.

Forrás: Wikipédia
 
Szinkron
Inuyasha - Móser Károly
Miroku - Markovics Tamás
Kagome - Molnár Ilon
Sango - Bogdányi Titanilla
Shippo - Steiner Kristó
Sesshomaru - Damu Roland
Kouga - Előd Álmos
Naraku - Láng Balázs
Kikyou - Szabó Gertrúd
Souta - Jelinek Márk
Jaken - Katona Zoltán
Myouga - Pálfai Péter
Kaede - Kassai Ilona
Kagome édesanyja - Sz. Nagy Ildikó
Kagome nagypapája - Szalai Imre
Hachi - Csuha Lajos


Epizódlista
1. Az átjáró
2. A szent kő nyomában
3. Hálócsapda
4. A visszatérés
5. Káprázat
6. A szent kard
7. Testvérharc
8. Az elvarázsolt herceg
9. A villám fivérek
10. A nagy csata
11. A titokzatos maszk
12. Rakoncátlan lélek
13. Az átváltozás
14. Váratlan fordulat
15. Múltbéli emlék
16. Viharos kalandok
17. A varázstinta
18. A szövetség
19. Félgyőzelem
20. A barlang titka
21. A leleplezés
22. A lélekrabló
23. Csapdában
24. Szellemírtók
25. Gonosz csapda
26. Az ékkő titka
27. A csaló vizikígyó
28. Sarokba szorítva
29. A megtalált testvér
30. Cselszövés
31. A szomorú óriás
32. A hegy belsejében
33. Varázslat
34. A gyógyító kard
35. A kis árva
36. A falka
37. Riválisok
38. Civakodók
39. A Szélboszorkány
40. A nagy összecsapás
41. A varázstükör
42. Erőfölény
43. A törött kard
44. A száműzött kovács
45. Vészhelyzet
46. Kettős ellenség
47. A szív titkai
48. Se veled, se nélküled
49. Barát vagy ellenség?
50. Ravasz csapda
51. A titkok őrzője
52. A próbatétel
53. Az alvó szörnyeteg
54. Az ellenhullám
55. A hamisítvány
56. A köd kísértete
57. A szellemfa 1. rész
58. A szellemfa 2. rész
59. A szellemirtó tanoncok
60. Az ötven éves átok
61. Szemtől szemben
62. Álombörtön
63. A szentély őrzői
64. A tiltott pagoda
65. A gyáva vőlegény
66. A titkos paktum
67. Az árulás szele
68. A titokzatos kihívó
69. Az arc nélküli ember
70. Visszatért emlékek
71. Egyenlőtlen küzdelem
72. A kiképzés
73. A denevérek klánja
74. A pajzs őrzője
75. A párducok népe
76. Közös ellenség
77. Ellenséges szövetséges
78. A kérő
79. Ügyefogyott tolvajjelölt
80. Ősi ellenség
81. Nyom nélkül
82. Az új kor hősei
83. A holdszivárvány éjszakája
84. A farkas menyasszonya
85. Az elátkozott palota
86. A hercegnő titka
87. Magányos utazás
88. Három kis majom
89. Kényszerpihenő
90. A vallomás
91. A rágcsálók támadása
92. Agyagkatonák
93. A hasonmás
94. A hamis Ékkő (1. rész)
95. A hamis Ékkő (2. rész)
96. Az ezeréves virág
97. Bűntudat
98. A barlang foglyai
99. Farkasok szövetsége
100.A bánat ereje
101.A Hótündér
102.A falánk óriás
103.A hét harcos visszatér
104.A méregkeverő
105.A rettenetes acélharcos
106.Kagome, Miroku és Sango
107.InuYasha első könnycseppje
108.A tiszta aura rejtélye
109.Leplezett cél
110.Bankotsu a hét zsoldos vezére
111.Banryuu és Kaze no Kizu erőpróbája
112.Az izolált Hijiri sziget
113.A jámbor Dokko és a múmia titka
114.Kouga magányos harca
115.Tisztulás a fekete fényben
116.Burkolt valóság
117.Az ember, aki eltűnik a folyó ragyogásában
118.Hakureizan végetnemérő mélység
119.A szent haragja
120.Isten veled Jakotsu
121.Döntő csata a legerősebb Zsoldossal
122.Halálig tartó párbaj
123.Naraku újjászületése a sötétségben
124.Búcsú édes Kikyou-tól
125.A sötétség Kagome szívében
126.Szívfájdalom helyett bátorság
127.Ne főzd meg! A rémisztő Himono démon
128.Heves csata a kulturális fesztiválon
129.Chokyukai és az elrabolt menyasszony
130.Shippou a Kokoro no Kizu mestere
131.Átkozott csapda
132.Miroku veszélyes lánykérése
133.Egy Sesshoumaru-t szerető asszony
134.Az elveszett lakoma
135.Egy misztikus láthatatlan démon megjelenés
136.Az előd neve Kagome
137.Az egyesülés maradványai
138.Fokozott párbaj a vízesésnél
139.Örökkévaló érzelmek
140.Entai a lódémon kiszabadulása
141.A fékezhetetlen Entei és a baljóslatú Hakudoshi
142.3000 szövetséges látogatása apánál
143.Housenki és az utolsó szilánk
144.A túlvilág határának bizar őrzői
145.Ambi-hime a tüzes madarak úrnője
146.A végzetes találkozást megelőző szerelmes dal
147.Egyetlen nyílvessző
148.Misztikus fény
149.Kagome ösztönös választása
150.Oltalmaz és kifoszt
151.Kegyetlen találkozás
152.A túlvilággal kapcsolatban álló démon
153.Az Ékkőszilánkot védő démon
154.Végső csata a halál előtt! Sesshoumaru InuYasha-val szemben
155.Átjut Naraku-n, Kongousouha
156.Menekülés a számtalan Démonpatkány elől
157.Kohaku döntése és Sango Szíve
158.Két világ, egy fiú aki boldogságra kér
159.Miroku múltbéli hibája
160.Örökké együtt Sesshoumaru-val
161.Kohaku, Sango, Kirara és a titkos virágoskert
162.Shippou alapvető ellensége egy élősködő lepkebáb
163.Naraku legyőzésének kulcsa
164.Közösen használni az Ékkőszilánkot


Nevek jelentése
Ayame-Szivárvány
Houjo-segély
Inuyasha-kutyaszellem
Jaken- haszontalan
Jakotsu-kigyócsont
Kaede-juharfa
Kagome-fonott bambusz
Kanna-nihilizmus
Kikyou-kinai harangvirág
Kirara-csillámkő
Kohaku-borostyán
Kouga-acél, agyar
Miroku-Maitreya, avagy az eljövendő Buddha
Myoga-nagyszerű védelem
Naraku-pokol
Onigumo-pók
Rin-fényhozó
Sango-korall
Sesshoumaru-az élet megsemmisitője
Shikon no Tama-a négy lélek ékkőve
Shippou-farok

 
 

 
Egy kis aranyosság

Ha a feje különböző részei kattintasz, más és más figurákat vág (hempereg, szalad, felfújja az arcát) Ha a farkára, akkor fújtat, karmol ^^ 

 
Hónap naptár

Sichigatsu - Július

Letöltés
1024*768

 

AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB